Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ο Βγενόπουλος αποτελεί την απόλυτη κυπριακή υστερία και εμμονή εν μέσω προεκλογικής περιόδου…

Ο Βγενόπουλος αποτελεί την απόλυτη κυπριακή υστερία και εμμονή εν μέσω προεκλογικής περιόδου…
Ο Βγενόπουλος το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει και ορθά προσπαθεί να προστατέψει τα στελέχη του αλλά κυρίως ζητάει απονομή δικαιοσύνης.
O Ανδρέας Βγενόπουλος ο επικεφαλής της Marfin Investment Group αποτελεί την απόλυτη κυπριακή εμμονή.
Φανταστείτε την εξής εικόνα ο Βγενόπουλος στα δικαστήρια της Κύπρου να σύρεται να λιθοβολείται και η μικρή Κύπρος να αισθάνεται ότι κατάφερε να τα βάλει και να κερδίσει τον μεγάλο Βγενόπουλο.
Μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου θα ήταν το απόλυτο δώρο.
Το κυπριακό σύστημα έχει πάθει εμμονή, υστερία με τον Βγενόπουλο και θα μπορούσαμε να πούμε αν είχαν να επιλέξουν οι Κύπριοι μεταξύ της απελευθέρωση της Βορείου Κύπρου και της φυλάκισης του Βγενόπουλου είναι σίγουρο ότι θα επέλεγαν το δεύτερο το δικαστικό διασυρμό αυτού που θεωρούν όχι ότι τους έβλαψε – αυτά είναι κυπριακές ανοησίες – αλλά γιατί θέλοντας να καλύψουν το μεγαλομικρό εγώ τους θέλουν να δείξουν στην κυπριακή κοινή γνώμη ότι η Κύπρος νίκησε η κάθαρση είναι γεγονός.
Όμως οι κύπριοι κάνουν κάποια σοβαρά λάθη στρατηγικής και το κυριότερο αποδεικνύουν ότι εξαπατούν την κυπριακή κοινή γνώμη.
Ας δώσουμε ορισμένα παραδείγματα
Σε ανακοίνωση του το υπουργείο δικαιοσύνης της Κύπρου ανέφερε ότι σφίγγει ο κλοιός…κατά των συνεργατών αλλά και του ιδίου του Βγενόπουλου.
Πριν γίνει το δικαστήριο για τον Μπουλούτα και τον Φόρο τα δύο στελέχη της MIG το κυπριακό δικαστήριο αναφέρει ότι σφίγγει ο κλοιός.
Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν προαποφασίσει για την τύχη του Μπουλούτα ούτε τεκμήριο αθωότητας ούτε τίποτε άλλο.
Ο Βγενόπουλος δεν κατηγορείται για κάτι.
Όμως στην Κύπρο ο στόχος τους είναι ο Βγενόπουλος.
Αυτό δεν δείχνει αμερόληπτη δικαιοσύνη αλλά προκατάληψη και κυρίως δικαιολογεί την φυγοδικία του Μπουλούτα και Φόρου.
Όταν τα στελέχη αυτά γνωρίζουν ότι δεν θα τύχουν δίκαιης δίκης, ότι θα προφυλακιστούν με στόχο να διασυρθούν και αυτό το ξέρουν εκ των προτέρων ορθά δεν παραδίδονται στις κυπριακές δικαστικές αρχές….όχι απλά ορθά αλλά ορθότατα.
Συν τοις άλλοις σε σύντομο διάστημα η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται οι Μπουλούτας και Φόρος από τους Κυπρίους.
Όμως για να τελειώνουμε με την προκλητική και απαράδεκτη κυπριακή προπαγάνδα.
Τα περί χειραγώγησης της μετοχής είναι μια ανοησία που ακόμη και κάποιος χαμηλής νοημοσύνης κατανοεί ότι δεν αποτελεί κατηγορία.
Για το goodwill αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι δεν υπάρχει αδίκημα…στην Ελλάδα ο χρόνος που θα εγγραφεί το goodwill εναπόκειται στην κρίση της διοίκησης.
Ο Μπουλούτας κατηγορείται ότι καθυστέρησε να εγγράψει 365 εκατ goodwill της Εγνατίας για 3 μήνες η κατηγορία αυτή είναι γελοία….όταν η Εθνική το ενέγραψε μετά από 9 χρόνια…  
Ο Βγενόπουλος το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει και ορθά προσπαθεί να προστατέψει τα στελέχη του αλλά κυρίως ζητάει απονομή δικαιοσύνης.
Προέβη σε σοβαρότατες κατηγορίες κατά της Θάνου της προέδρου του Αρείου Πάγου ενώ έχει προβεί και σε κινήσεις όπως ασφαλιστικά μέτρα κατά της Κύπρου στο διαιτητικό δικαστήριο.
Το πιο σοβαρό όμως όλων είναι ότι ο Βγενόπουλος υπερασπίζεται την προσωπική και εταιρική του τιμή και αυτό που δεν γνωρίζουν οι Κύπριοι είναι ότι όντως σφίγγει ο κλοιός….όχι στον Βγενόπουλο αλλά στην στιγμή που θα γελοιοποιηθεί η προπαγάνδα των κυπρίων πολιτικών….
Αν κύριοι του πολιτικού συστήματος της Κύπρου ο Βγενόπουλος κατάφερε να σας διαλύσει την χώρα όπως λέτε τότε λυπούμαστε είστε για γέλια και για κλάματα….
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια λέει ο θυμόσοφος λαός εδώ στην Ελλάδα…δεν ξέρουμε αν το ρητό αυτό το γνωρίζουν και στην Κύπρο.

Υποσημείωση

Υπάρχει και ένα άλλο σενάριο…το οποίο απλά σας το παραθέτουμε.
Να καταφέρει ο Βγενόπουλος να αποδείξει την αλήθεια…διασύροντας όλο το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. 
Όταν και όχι αν αλλά όταν συμβεί αυτό….η κυπριακή κοινή γνώμη θα κατανοήσει ότι είχε πολιτικούς που τους παραπλάνησαν δόλια και σκόπιμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης