Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Έρχονται εκπλήξεις στα διοικητικά της Εθνικής, ΤΧΣ, ΤΑΙΠΕΔ και Ελλάκτωρ – Χαμηλά ο Χαρδούβελης, εκτός ο Βερύκιος…

Έρχονται εκπλήξεις στα διοικητικά της Εθνικής, ΤΧΣ, ΤΑΙΠΕΔ και Ελλάκτωρ – Χαμηλά ο Χαρδούβελης, εκτός ο Βερύκιος…
Ξεκίνησε η διαδικασία για τον Πρόεδρο της Εθνικής… δεν είναι βέβαιο ότι θα αναλάβει ο Γκίκας Χαρδούβελης... υπάρχει και άλλη πρόταση...
Σχετικά Άρθρα

Εκπλήξεις και σημαντικές και ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται προσεχώς στις ελληνικές τράπεζες, το ΤΑΙΠΕΔ και βεβαίως στον Ελλάκτωρ.
Το bankingnews.gr έχει παρουσιάσει ορισμένες αλλαγές, όπως την αποχώρηση του Άρη Ξενόφου από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ελλάκτωρ και την αντικατάσταση του από τον Ευθύμιο Μπουλούτα πρώην CEO της MIG και με μεγάλη τραπεζική εμπειρία.
Ο Ξενόφος θα αποχωρήσει εντός 2 εβδομάδων αλλά θα παραμείνει ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο.
Η αναβάθμιση Μπουλούτα θεωρείται θετική εξέλιξη καθώς μεταξύ άλλων θα αποδειχθεί γεφυροποιός μεταξύ των βασικών μετόχων Reggeborgh και Greenhill.
Ωστόσο αυτές που επίκεινται είναι επίσης σημαντικές και θα αποτελέσουν έκπληξη…

Ξεκίνησε η διαδικασία για τον Πρόεδρο της Εθνικής… δεν είναι βέβαιο ότι θα αναλάβει ο Γκίκας Χαρδούβελης... υπάρχει και άλλη πρόταση... 

Η διαδικασία για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Εθνικής Τράπεζας ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 18 ή 25 Ιουνίου 2021.
Ήδη ο Γκίκας Χαρδούβελης μέλος του διοικητικού συμβουλίου και οικονομολόγος εκδήλωσε ενδιαφέρον… ωστόσο με βάση πολύ καλά ενημερωμένη πηγή φαίνεται ότι κάποιοι προωθούν άλλη λύση…
Εντός του διοικητικού συμβουλίου, υπάρχει διχογνωμία για τον Χαρδούβελη… ωστόσο φαίνεται ότι παρασκηνιακώς προωθείται λύση έκπληξη… η οποία είναι σε γνώση και της κυβέρνησης.
Αν και διαψεύδεται υπάρχει λίστα 3 εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστός ο Χαρδούβελης.
Υπάρχουν ακόμη δύο εκ των οποίων ο ένας είναι πολύ ισχυρή τραπεζική προσωπικότητα.
Ο Πλούταρχος Σακελλάρης από το οικονομικό Πανεπιστήμιο… δεν είναι στην λίστα, ενώ επίσης δεν είναι στην λίστα, Νίκος Καραμούζης, Απόστολος Ταμβακάκης, Άγης Λεόπουλος, Νίκος Νανόπουλος.

Ριζικές αλλαγές και στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας – Έρχεται ο Ξηρουχάκης… αποχωρεί ο Ανδρέας Βερύκιος

Ενώ γνωρίζουμε ότι για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έχει προταθεί και έχει κλειδώσει ο Ηλίας Ξηρουχάκης αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, η έκπληξη έρχεται από τον Ανδρέα Βερύκιο ο οποίος όπως φαίνεται θα αποχωρήσει από την θέση του Προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Νέος Πρόεδρος στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών ο Βασίλης Ράπανος (Alpha bank)

Ο νέος Πρόεδρος στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών θα είναι ο Βασίλης Ράπανος Πρόεδρος της Alpha bank… η πιθανότητα επιβεβαίωσης του σεναρίου αυτού έχει φθάσει πλέον στο 99,99%.

Σενάρια και για τον Χαντζηνικολάου της Πειραιώς αλλά… δεν ευσταθούν

Είχε αναφερθεί από ορισμένους κύκλους ότι ο Γιώργος Χαντζηνικολάου Πρόεδρος της Πειραιώς θα αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους στην λήξη της θητείας του αλλά μάλλον δεν ευσταθεί αυτή η φήμη.

Εκπλήξεις στο ΤΑΙΠΕΔ

Θα υπάρξουν σημαντικές εκπλήξεις και στο ΤΑΙΠΕΔ καθώς σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ενώ γνωρίζουμε τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο… η έκπληξη θα αφορά τον διευθύνοντα σύμβουλο.

Υπάρχουν και άλλα προσεχώς…..

Προετοιμάζεται μια μεγάλη ανατρεπτική έκπληξη στον τραπεζικό κλάδο… που θα συζητηθεί και όταν θα ανακοινωθεί θα σχολιάζεται για καιρό.
Προσεχώς τα νεότερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης