Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Attica Bank: Εντός του Ιουνίου η συμφωνία για την τιτλοποίηση «Ωμέγα» - Σε επαφές με την Ellington Solutions

Attica Bank: Εντός του Ιουνίου η συμφωνία για την τιτλοποίηση «Ωμέγα» - Σε επαφές με την Ellington Solutions

Η τιτλοποίηση «Ωμέγα» περιλαμβάνει δάνεια συνολικής αξίας περίπου €1,3 δισ. και έναντι αυτών, θα εκδοθούν τίτλοι υψηλής, ενδιάμεσης και χαμηλής εξοφλητικής σειράς

Σχετικά Άρθρα

Εντός του Ιουνίου 2021 αναμένεται να κλείσει η συμφωνία για την τιτλοποίηση «Ωμέγα», σύμφωνα με ενημέρωση της Attica Bank, η οποία βρίσκεται σε επαφή με την Ellington Solutions.
Ειδικότερα, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Attica Bank ενημέρωσε ότι έχει λάβει τη δεσμευτική προσφορά, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ellington Solutions S.A., η οποία τυγχάνει συνδεδεμένη εταιρεία με το Ellington Management Group, αναφορικά με τους συμβατικούς όρους μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων που περιλαμβάνονται στη συναλλαγή «Ωμέγα».

Τι περιλαμβάνει η τιτλοποίηση «Ωμέγα»

Η τιτλοποίηση «Ωμέγα» περιλαμβάνει δάνεια συνολικής αξίας περίπου €1,3 δισ. και έναντι αυτών, θα εκδοθούν τίτλοι υψηλής, ενδιάμεσης και χαμηλής εξοφλητικής σειράς.
Η διαδικασία της υπογραφής των συμβατικών κειμένων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του μηνός Ιουνίου.
Κατά το χρόνο αυτό, η Διοίκηση της Attica Bank θα επανέλθει αναφορικά με τους οριστικούς οικονομικούς όρους της συναλλαγής, καθώς και την επίπτωση στην κεφαλαιακή επάρκεια και την οικονομική θέση της Τράπεζας / Ομίλου της Attica Bank.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης