TV or not TV

10+1 WAGs των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας έτοιμες να κλέψουν τις εντυπώσεις!

10+1 WAGs των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας έτοιμες να κλέψουν τις εντυπώσεις!

Μια νέα γενιά ταλέντων θα οδηγήσει την Αγγλία στο Euro 2021 αυτό το καλοκαίρι και μαζί της έχει την στήριξη από πολύ γοητευτικές γυναίκες.

Μετά από μήνες προβληματισμού, ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε την τελική αποστολή έχοντας όμως μερικές εκπλήξεις.

Ενώ ο άσος της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά από τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Αυστρία χάνει το Euro, επιπλέον οι Άαρον Ράμσντεϊλ, Μπεν Γκόνφρι, Μπεν Γουάιτ, Τζέσι Λίνγκαρντ, Τζέιμς Γουόρντ-Πράους και Όλι Γουάτκινς κόπηκαν από τον Βρετανό προπονητή.

Ωστόσο, τα wonderkids όπως οι Φιλ Φόντεν, Μπουκαγιό Σακά και Τζέιντον Σάντσο είναι έτοιμα να λάμψουν, με την ομάδα να είναι γεμάτη με νέο αίμα μαζί με τα αστέρια όπως ο Χάρι Κέιν και ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Αλλά ποιες είναι οι σύντροφοι που τους έχουν υποστηρίξει σε μια εξαντλητική σεζόν κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

Από τον παιδικό έρωτα του Κέιν, Κάτι, έως την φοιτήτρια νομικής του Ρις Τζέιμς, ρίχνουμε μια ματιά στις συντρόφους τους που είναι έτοιμες να τους ενθαρρύνουν στο τουρνουά.

Κάτι Kέιν (Χάρι Κέιν)

Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον αρχηγό της Αγγλίας, Χάρι Κέιν, σ’ αυτό το τουρνουά - όχι μόνο για τους στόχους του στο γήπεδο, αλλά εν μέσω εικασιών ότι θα μπορούσε να εγκαταλείψει την Τότεναμ.

Στο πλευρό του κατά τη διάρκεια ενός γεμάτου καλοκαιριού για τον επιθετικό θα είναι η αγαπημένη του σύζυγός του Κάτι.

Έχοντας γνωρίσει ο ένας τον άλλον από τα σχολικά τους χρόνια, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2017, με τον κορυφαίο σκόρερ της Premier League να μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στιγμή που γονάτισε σε μια παραλία στα Μπαρμπάντος.

Η Κάτι γέννησε το πρώτο τους παιδί, τον Ίβι, τον ίδιο χρόνο, και από τότε το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη Βίβιαν και τον μικρό τους γιο του Λουίς.

Kein_1.jpg

Μία ΜακΚλέναγκχάν (Ρις Τζέιμς)

Μπορεί να γιορτάζει μαζί με τον σύντροφο της ακόμη την κατάκτηση του Champions League με την Τσέλσι - αλλά η Μία ΜακΚλέναγκχάν έχει μια ακόμη νίκη για να γιορτάσει.

Η κοπέλα του Ρις Τζέιμς, 21 ετών, πήρε πρόσφατα πτυχίο νομικής στο Royal Holloway University στο Λονδίνο, δουλεύοντας παράλληλα με τις σπουδές της ως μοντέλο.

Η Μία μοιράζεται τακτικά glam snaps της με ρούχα σχεδιαστών στο Instagram, με την καλλονή από το Essex να μετράει μέχρις στιγμής γύρω στους 20.000 followers.

Ο Ρις αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό για τη θέση του δεξιού μπακ εναντίον των Κίραν Τρίπιερ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Κάιλ Γουόκερ αυτό το καλοκαίρι - και ελπίζει να αποφύγει μια ακόμη κόκκινη κάρτα μετά την αποβολή του στο ματς κόντρα στην Δανία τον περασμένο Οκτώβριο.

-Reese-Jamess-.jpg

-Reese-Jamess-2.jpg

Φερν Χόκινς (Χάρι Μαγκουάιρ)

Η Φερν Χόκινς έγινε τυχαία μια από τις πιο αναγνωρίσιμες WAG στην Αγγλία το 2018, μετά από μια φωτογραφία της που παρακολουθούσε τον αρραβωνιαστικό της Χάρι Μαγκουάιρ, η οποία πυροδότησε μια πλημμύρα από memes στο Διαδίκτυο.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντοπίστηκε να κουβεντιάζει με την κοπέλα από το Σέφιλντ μετά τη νίκη της Αγγλίας έναντι της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο - η εικόνα έγινε τότε viral.

Η Φερν, ωστόσο, είναι εξίσου αθλητική με τον άντρα της, με πτυχίο στη φυσιοθεραπεία. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και εννέα χρόνια και από τότε που αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι το 2018, έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Λίλυ Σέιντ και την Πίπερ Ρόουζ.

3_27.jpg

0_Fern-Hawkins_3.jpg

Σαρλότ Τρίπιερ (Κίραν Τρίπιερ)

Η Σαρλότ Τρίπιερ δημοσίευσε στο Instagram ότι ήταν «περήφανη σύζυγος» τον περασμένο μήνα αφού ο σύζυγος της Κίραν κέρδισε τον τίτλο της La Liga με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Βρίσκεται στο πλευρό του εδώ και χρόνια, να τον ενθαρρύνει, πανηγυρίζοντας έξαλλα το εύστοχο πέναλτι του στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 εναντίον της Κροατίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύπρο δύο χρόνια νωρίτερα, μετά το ξέσπασμα του ιού Ζίκα που χάλασε τα σχέδια τους να παντρευτούν στην St Lucia και ύστερα απέκτησαν έναν γιο και μια κόρη.

Η Σαρλότ στο παρελθόν ανέφερε ότι ήταν «η πριγκίπισσα που βρήκε τον πρίγκιπα της» και τα συναισθήματα φαίνεται να είναι αμοιβαία, με τον Κίραν να μοιράζεται ένα αξιολάτρευτο οικογενειακό στιγμιότυπο στα γενέθλιά της, γράφοντας: «Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Triper.jpg

Πέιτζ Μίλιαν (Ραχίμ Στέρλινγκ)

Η Πέιτζ Μίλιαν γνώρισε για πρώτη φορά τον Ραχίμ Στέρλινγκ όταν ήταν και οι δύο έφηβοι – και εγκατέλειψε τη δουλειά της στο JD Sports για να είναι με τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν έτοιμο να παντρευτεί πέρυσι, με την πανδημία να αναβάλει τον γάμο τους.

Τώρα ζουν σε ένα αρχοντικό στο Cheshire αξίας 3,5 εκατομμυρίων λιρών με τους γιους τους Τιάγκο (4 ετών) και Τάι-Κρουζ (1 ετών).

Η Πέιτζ, η οποία διευθύνει την Milian Property Group, μοιράζεται συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές με τα αγόρια τους έχοντας συγκεντρώσει 78.000 followers στο Instagram.

0_Paige-Milian_5_1.jpg

0_Raheem-Sterling-5.jpg

Ρεμπέκα Κουκ (Φιλ Φόντεν)

Το wonderkid Φιλ Φόντεν, 21 ετών, έχει εργαστεί σκληρά για να μπει στη λαμπερή πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά είναι επίσης πολυάσχολος ως μπαμπάς.

Η σύντροφος του Ρεμπέκα γέννησε τον γιο τους, Ρόνι, το 2019, και το ζευγάρι περιμένει αυτή τη στιγμή το δεύτερο παιδί τους.

Παρότι έχουν κρατήσει τη σχέση και τον ρομαντισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ζουν μαζί σε ένα αρχοντικό 3,25 εκατομμυρίων λιρών στο Prestbury, Cheshire.

Ο Φόντεν κατέκλυσε τα πρωτοσέλιδα πέρυσι όταν στάλθηκε σπίτι του από την Ισλανδία μαζί με τον Μέισον Γκρίνγουντ γιατί είχαν φέρει κρυφά δύο κοπέλες στο ξενοδοχείο της ομάδας της Αγγλίας.

foden_6.jpg

Μέγκαν Ντέισον (Τζόρνταν Πίκφορντ)

Ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ, 27 ετών, και η σύζυγός του Μέγκαν είναι μαζί από τα 14 τους.

Η Μέγκαν, που έχει μεγάλο fun club στο Instagram, ανακοίνωσε τους αρραβώνες τους όταν επέστρεψαν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2020 στο Crewe Register Office, με τον Πίκφορντ να φοράει ένα σχισμένο τζιν και καπέλο του μπέιζμπολ. Αυτή τη στιγμή ζουν σε ένα σπίτι στο Cheshire 2,1 εκατομμυρίων λιρών με τον 2 ετών γιό τους Άρλο.

0_Megan-Davison_6.jpg

0_Jordan-Pickford-girlfriend-Megan-Davison_6.jpg

Λορέν Φρύερ (Ντεκλάν Ράις)

Ο Ντεκλάν Ράις σήκωσε θύελλα αντιδράσεων μετά από την μετάβαση του από την Εθνική Ιρλανδίας στην Εθνική Αγγλίας, μια απόφαση στην οποία είχε την υποστήριξη της αγαπημένης του Λορέν Φρύερ.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και χρόνια, με τον Ράις να εκφράζει τα αισθήματα του για την «πανέμορφη κοπέλα» του στα γενέθλιά της.

Η όμορφη κοπέλα, γεννημένη στο Chessington, έχει επίσης εκφραστεί με παρόμοιο τρόπο για τον μέσο, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις για τη Γουέστ Χαμ τις τελευταίες σεζόν.

Όταν στέφθηκε Νέος Παίκτης της Χρονιάς στα Βραβεία ποδοσφαίρου του Λονδίνου, δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για τον Ντεκ μου που κέρδισε το βραβείο. Αξίζεις τα πάντα και πολλά άλλα».

0_Declan-Rice-girlfriend_7.jpg

Xλόη Γούιλλιανς-Γουάτς (Μέισον Μάουντ)

Από την ομάδα των WAG δεν θα μπορούσε να λείπει η ποπ σταρ Xλόη Γούιλλιανς-Γουάτς που είναι σίγουρο ότι θα φέρει τη δική της λάμψη αυτό το καλοκαίρι.

Η κοπέλα του Μέισον Μάουντ της Τσέλσι είναι μέλος του γυναικείου συγκροτήματος 303, τραγουδώντας με τις Ίο Μούνρο και Μάντι Χίνκλεϊ.

Προέρχεται από το Northumberland, είναι 21 ετών και εργάζεται επίσης στο πρακτορείο Storm Models, ενώ είναι με τον Μέισον εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το ζευγάρι ταξιδεύει συχνά σε πολυτελή προορισμούς, με το μοντέλο να μοιράζεται φωτογραφίες με τους 27.000 followers της στο Instagram.

8_4.jpg

8_2_1.jpg

Ανούσκα Σάντος (Λουκ Σο)

Η Ανούσκα Σάντος είναι ενθουσιασμένη από την κλήση του Λουκ Σο στην Εθνική Αγγλίας, με τον νεαρό να λάμπει φέτος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από αρκετές δύσκολες σεζόν.

Η σύντροφος του 25χρονου δεν χάνει παιχνίδι στο Όλντ Τράφορντ και τον Νοέμβριο του 2019 γέννησε τον γιο τους, Ρέιν Λόντον.

Ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της εκείνη τη στιγμή, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ελπίζω ότι θα είναι όπως εσύ, με λίγο από εμένα».

saw_9.jpg

Ρεμπέκα Μπέρνετ (Τζόρνταν Χέντερσον)

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, που κατέκτησε το 2019 το Champions League και την Premier League το 2020, περιτριγυρίζεται από τα φώτα της δημοσιότητας όμως έχει διατηρήσει τη σχέση του με τη σύζυγο του Ρεμπέκα Μπέρνετ μακριά από τον Τύπο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Χέντερσον ήταν ακόμη ένα νέο ανερχόμενο ταλέντο στη Σάντερλαντ και παντρεύτηκε το 2014.

Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία αναμφίβολα είναι πολύ χαρούμενα με την κλήση του μπαμπά τους, αφού είχε μείνει εκτός για μήνες από το Φεβρουάριο με πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.

xenterson.jpg

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης