TV or not TV

Προς πώληση στο eBay το 40.000 δολαρίων Range Rover που κλήρωσε ο Σέρχιο Αγουέρο

Προς πώληση στο eBay το 40.000 δολαρίων Range Rover που κλήρωσε ο Σέρχιο Αγουέρο

Ο φροντιστής της Μάντσεστερ Σίτι έθεσε προς πώληση το Range Rover αξίας 40.000 δολαρίων που κλήρωσε ο Σέρχιο Αγουέρο ως αποχαιρετιστήριο δώρο, με τα κίνητρά του να παραμένουν «ευγενή».

Ο Σέρχιο Αγουέρο, λίγο πριν αποχωρήσει για τη Βαρκελώνη, έπειτα από δέκα χρόνια παρουσίας στη Μάντσεστερ Σίτι, αποφάσισε να ευχαριστήσει όσους εργάζονται για το κλαμπ πίσω από τα «φώτα», με τον δικό του τρόπο.

Αρχικά, χάρισε ένα ρολόι μεγάλης αξίας σε κάθε μέλος του προσωπικού της ομάδας, ενώ παράλληλα, αποφάσισε να δωρίσει μέσω κλήρωσης, ένα Range Rover Evoque του 2016, σε έναν τυχερό. Ο κλήρος έπεσε στον Άλι Μάρλαντ, φροντιστή του συλλόγου, ο οποίος ωστόσο, λίγες μέρες μετά, έθεσε το αυτοκίνητο προς πώληση στο ebay με τιμή εκκίνησης τα 23.000 δολάρια!

Η «δυνατή» εικόνα με τον τυχερό να αγκαλιάζει τον Αγουέρο, τη στιγμή που παρέλαβε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έκανε τον «γύρο» του κόσμου. Δεν έζησαν, άλλωστε, λίγες στιγμές μαζί. Ο Μάρλαντ «υπηρετεί» τους «πολίτες» από το 2012 και αποτελεί μία από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες στα αποδυτήρια του συλλόγου.
EHBb95XUYAAzSTR_1.jpg

Όμως, ο Άλι και η σύζυγός του, Νίκι, έχουν ήδη δύο αυτοκίνητα στην κατοχή τους. Ένα τρίτο θεωρήθηκε υπερβολή και αποφάσισαν να το θέσουν προς πώληση στο eBay. Παρότι το συγκεκριμένο μοντέλο κοστολογείται γύρω στα 40.000 δολάρια, η τιμή εκκίνησης ορίστηκε αρκετά χαμηλά.

Πρόκειται για ένα σχεδόν αχρησιμοποίητο όχημα, αν αναλογιστεί κανείς πως το κοντέρ του μετρά μόλις 10.500 μίλια και ως λογικό και επόμενο, αναμένεται να γίνει ανάρπαστο στο διαδίκτυο, αγγίζοντας ακόμη υψηλότερη τιμή.

Η εξασφάλιση ενός μεγαλύτερου ποσού, ωστόσο, δεν αποτελεί τον βασικό σκοπό. Τα κίνητρα πίσω από αυτήν την κίνηση δείχνουν ταπεινοφροσύνη και παραμένουν ευγενή, αφού δεν θα καρπωθεί ολόκληρο το ποσό ο Μάρλαντ και η σύζυγός του.

Θέλοντας να ανταποδώσουν την τύχη που τους «χαμογέλασε», αποφάσισαν να προσφέρουν το 5% της πώλησης ως δωρεά σε ένα παιδικό νοσοκομείο και συγκεκριμένα, στο Derian House Children Hospice που εδρεύει στο Chorley.

Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης