TV or not TV

“Pick N Roll” με τον Μάριο Χεζόνια στην COSMOTE TV

“Pick N Roll” με τον Μάριο Χεζόνια στην COSMOTE TV
Ο Μάριο Χεζόνια παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Cosmote TV, "Pick N Roll", και θα μετοδοθεί την Τρίτη (15/6) στις 20:00 (COSMOTE SPORT 4HD).
Αποκλειστική συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια θα παρακολουθήσουν οι φίλοι του μπάσκετ στο “PICK N ROLL” της COSMOTE TV την Τρίτη 15/6 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD). Λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο 26χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού μιλά στον Κώστα Κατέβα για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Κροατίας, για το ενδεχόμενο παραμονής του στους «πράσινους», αλλά και την πιθανότητα επιστροφής του στο ΝΒΑ.

Αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV «αποκαλύπτεται» και ο Ντάριλ Μέικον. Λίγο πριν την αναχώρησή του από την Ελλάδα, ο γκαρντ της ΑΕΚ απαντά στις ερωτήσεις του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου σχετικά με το μέλλον του στην «Ένωση», ενώ σχολιάζει τη συνεργασία του με τον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου.

Η Κρίστι Τόλιβερ των Λος Άντζελες Σπαρκς μιλάει με τον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη για τα δύο πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει στο WNBA με τις Ουάσινγκτον Μίστικς, για τις εμπειρίες της στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και για την παρουσία της στον πάγκο των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς του ΝΒΑ ως βοηθός του Σκοτ Μπρουκς.

Οι τηλεθεατές της COSMOTE TV θα πάρουν μία γεύση από την ημέρα αιμοδοσίας που διοργάνωσε στο ΟΑΚΑ ο σύνδεσμος βετεράνων παικτών, στην οποία συμμετείχαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δήμος Ντικούδης και άλλα γνώριμα πρόσωπα των ελληνικών παρκέ. Ο Γιάννης Μέγας ήταν εκεί και μίλησε μαζί τους για αυτή την πρωτοβουλία.

Με αφορμή τις εντυπωσιακές «μάχες» στα play-off Ανατολής και Δύσης στο ΝΒΑ, όπου οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν ισοφαρίσει τη σειρά των ημιτελικών με τους Νετς σε 2-2, ο Άρης Μπάρκας παρουσιάζει στην εκπομπή τις τελευταίες εξελίξεις. Παράλληλα, ο Χρήστος Μαρμαρινός με τη βοήθεια γραφικών αναλύει τις ομοιότητες στον τρόπο επίθεσης των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης και του ΝΒΑ.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της COSMOTE TV θα είναι ο πρώην διεθνής παίκτης Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος θα σχολιάσει την επικαιρότητα στο ελληνικό, αλλά και το διεθνές μπάσκετ.

Όλα αυτά στο “PICK N ROLL” το βράδυ της Τρίτης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης