TV or not TV

Euro 2004: Το ελληνικό «θαύμα» της Πορτογαλίας αναβιώνει στην COSMOTE TV

Euro 2004: Το ελληνικό «θαύμα» της Πορτογαλίας αναβιώνει στην COSMOTE TV
Μέσα από το 24ωρο αφιέρωμα «Legends 2004».

Το Euro 2004, η κορυφαία στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου αναβιώνει στην COSMOTE TV με πρωταγωνιστές τους παίκτες που δεκαεπτά χρόνια πριν, σήκωσαν το τρόπαιο και όλους τους Έλληνες στον ουρανό της Λισαβόνας.

Ειδικότερα, την Κυριακή 4/7 (00:00), ανήμερα της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης, η Ελλάδα θα ζήσει και πάλι στιγμές του έπους του 2004, μέσα από το 24ωρο αφιέρωμα «Legends 2004». Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Χαριστέας, Τάκης Φύσσας και άλλοι «θρύλοι» που έβαλαν την υπογραφή τους στο «θαύμα» της Πορτογαλίας, μιλούν στην κάμερα της COSMOTE TV και φωτίζουν άγνωστες στο ευρύ κοινό στιγμές από προπονήσεις, αγώνες και αποδυτήρια. Πώς έζησαν οι ίδιοι τις 22 ημέρες που συγκλόνισαν τη χώρα και πώς διαχειρίστηκαν ψυχολογικά τα ματς απέναντι σε ποδοσφαιρικά μεγαθήρια;

Από το αφιέρωμα δεν λείπει αποκλειστικό περιεχόμενο της COSMOTE TV από τους επετειακούς φιλικούς αγώνες των Ελλήνων «Legends 2004» απέναντι στους Spain και Portugal «Legends», συνεντεύξεις των πρώην προπονητών της Εθνικής, Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος, καθώς και τα 6 επεισόδια της βραβευμένης εκπομπής παραγωγής COSMOTE TV, «2004 Δευτερόλεπτα». Σε κάθε επεισόδιο, διάρκειας 2004 δευτερολέπτων, ένας «θρύλος» της χρυσής Εθνικής ομάδας, έχοντας μαζί του έναν καλεσμένο από τον χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής και του θεάματος, μοιράζεται την προσωπική του εμπειρία από τις ημέρες του Euro 2004, καθώς και ιστορίες από την πορεία του μέχρι σήμερα.

Το «Legends 2004» θα προβληθεί από το COSMOTE SPORT 1HD, ενώ στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube θα προβάλλονται οι αναμνήσεις των «θρύλων», όπως τις περιγράφουν στην κάμερα της COSMOTE TV.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης