TV or not TV

COSMOTE TV: Εβδομάδα δράσης με ΝΒΑ Conference Finals & FORMULA 1

COSMOTE TV: Εβδομάδα δράσης με ΝΒΑ Conference Finals & FORMULA 1

Οι τελικοί περιφέρειας στο ΝΒΑ πρωταγωνιστούν και την εβδομάδα 2-6/7 στο αθλητικό πρόγραμμα μεταδόσεων της COSMOTE TV.

Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στους Μπακς, οι οποίοι θα υποδεχθούν στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι, τους Χοκς. Η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον 5ο τελικό της Ανατολής είναι αμφίβολη, λόγω του τραυματισμού του στο τελευταίο ματς, ο οποίος κόστισε τη νίκη στην ομάδα του και είχε σαν αποτέλεσμα την ισοφάριση (2-2) από τους Χοκς. Θα καταφέρουν τα «ελάφια» να υπερασπιστούν την έδρα τους ή τα «γεράκια» θα κάνουν το πιο σημαντικό break; Η απάντηση την Παρασκευή 2/7 στις 03.30. Την Κυριακή 4/7 στις 03.30, θα δοθεί και το 6ο ματς της σειράς. Σε περίπτωση που χρειαστεί 7ο και τελευταίο παιχνίδι, ώστε να προκύψει ο πρωταθλητής της Ανατολής, οι φίλοι του μπάσκετ θα το παρακολουθήσουν την Τρίτη 6/7 στις 03.30. Όλα τα ματς θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 4HD.

Όσον αφορά στη Δύση, οι Σανς πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ΝΒΑ Finals, καθώς εξασφάλισαν την 4η νίκη απέναντι στους Κλίπερς.

Εκτός από τα παρκέ του ΝΒΑ, το τριήμερο 2-4/7 η αγωνιστική δράση έχει ακόμα έναν προορισμό. Αυτός δεν είναι άλλος από το Red Bull Ring της Αυστρίας, τόπο συνάντησης των κορυφαίων πιλότων της FORMULA 1 για τον 9ο αγώνα της σεζόν. Εκεί θα «μεταφερθούν» μέσω του COSMOTE SPORT 5HD και οι συνδρομητές της COSMOTE TV.

Το πρώτο τηλεοπτικό ραντεβού θα δοθεί με τις ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 2/7 - 12.20 & 15.50), (Σάββατο 3/7, 12.50). Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική, με την κόντρα Red Bull και Mercedes να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, τόσο για την κατάκτηση της pole position το Σάββατο 3/7 στις κατατακτήριες δοκιμές (15.50), όσο και για την επικράτηση στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής 4/7. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί και σε 4Κ ποιότητα από το COSMOTE SPORT 4K της Νέας COSMOTE TV.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης