TV or not TV

To ESPN+ αυξάνει το κόστος αλλά και τις παροχές του

To ESPN+ αυξάνει το κόστος αλλά και τις παροχές του
Η Disney, εκμεταλλευομένη τη μεγάλη ζήτηση του, αποφάσισε να αυξήσει κόστος σε ένα από τα πιο εμπορικά της προϊόντα.
Σχετικά Άρθρα

Η Walt Disney, στην οποία ανήκουν μεταξύ άλλων τα ABC, Disney Channel, Freeform, FX και National Geographic, ανακοίνωσε πως το μηνιαίο κόστος του ESPN+ θα αυξηθεί κατά ένα δολάριο. Συγκεκριμένα, αποφάσισε πως από τις 13 Αυγούστου η τιμή της streaming υπηρεσίας θα φτάσει τα 6.99 δολάρια (5.89 ευρώ).

Η ετήσια συνδρομή αυξήθηκε με τη σειρά της κατά δέκα δολάρια, με το νέο κόστος να φτάνει τα 69.99 δολάρια.

Ωστόσο, το πιο διάσημο streaming πακέτο της Disney, που περιλαμβάνει τα ESPN+, Hulu, και Disney+, θα παραμείνει αμετάβλητο, αφού η μηνιαία αξία του είχε ήδη αυξηθεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά σε 13.99 δολάρια. Την ίδια μοίρα θα έχει και το pay-per-view κόστος του UFC που μένει σταθερό στα 69.99 δολάρια.


Με αυτή την αύξηση το ESPN+ θα αποκτήσει την υψηλότερη τιμή που είχε ποτέ. Το ντεμπούτο στην αγορά έγινε το 2018 με το μηνιαίο κόστος να αγγίζει τα 5 δολάρια. Έκτοτε, τόσο η ποιότητα, όσο και η ποσότητα των προγραμμάτων του έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Χρόνο με το χρόνο το περιεχόμενο του διογκώνεται. Στο προσεχές διάστημα αναμένεται να προστεθούν και άλλα σημαντικά αθλητικά γεγονότα όπως το πρωτάθλημα του NHL (χόκεϊ), η LaLiga, το PGA Tour (γκολφ) και το τουρνουά τένις του Wimbledon.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Disney ανακοίνωσε πως το ESPN+ έφτασε τον Μάιο τους 13,8 εκατομμύρια συνδρομητές, τη στιγμή που τον Φεβρουάριο είχε περίπου 12 εκατομμύρια.

 

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης