TV or not TV

«Έσπασε» τα κοντέρ η φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Copa America στο Instagram!

«Έσπασε» τα κοντέρ η φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Copa America στο Instagram!

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τα 20.000.000 likes με μία ανάρτησή του στα social media και «έσπασε» το… ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις δημοσιεύσεις αθλητών, που το κρατούσε από τον Νοέμβριο του 2020!

Σχετικά Άρθρα

Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πολυπόθητου Copa America ο Λιονέλ Μέσι έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, αυτήν τη φορά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Αργεντίνος θρύλος μοιράστηκε στα social media που διαθέτει μία φωτογραφία στην οποία έχει αγκαλιάσει το τρόπαιο στα αποδυτήρια του Μαρακανά, προκαλώντας πανικό στο Instagram, ενώ παράλληλα ανέφερε ως λεζάντα: «Τι όμορφη τρέλα! Είναι απίστευτο! Σε ευχαριστώ Θεέ μου! Είμαστε πρωταθλητές!»

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, ήταν πως ξεπέρασε σε αντιδράσεις ακόμη και τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις 25 Νοεμβρίου του 2020, μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

Μάλιστα, μία ανάλογη δημοσίευση του Μέσι τις ημέρες εκείνες, με την οποία θέλησε να αποτίνει φόρο τιμής στον Pibe de Oro, έφτασε στην 16η θέση των δημοσιεύσεων από αθλητές, φτάνοντας τα 16.4 εκατομμύρια.

Τότε, ο Πορτογάλος φορ είχε συγκεντρώσει περίπου 19 εκατομμύρια likes, ενώ ο Μέσι αυτήν τη φορά ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ για φωτογραφία δημοσιευμένη από αθλητή, κατατάσσοντάς την στην 1η θέση της σχετικής λίστας και στην έκτη της συνολικής ιστορίας της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Όπως αποδείχτηκε δεν ήταν ο μόνος που ήθελε τόσο πολύ αυτή την κατάκτηση, αλλά και μία μεγάλη μερίδα του κόσμου που «ακολουθεί» τον σταρ της Μπαρτσελόνα.

Βλέποντάς τον να αποδίδει τα μέγιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, ίσως επιθυμούσαν να αποκατασταθεί, έστω και εν μέρει, μία ποδοσφαιρική «αδικία» προς έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες -αν όχι τον σπουδαιότερο- που πάτησε «χορτάρι» στη σύγχρονη εποχή του ποδοσφαίρου.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης