TV or not TV

ΝΒΑ Draft 2021: Οι αυριανοί πρωταγωνιστές των παρκέ παρουσιάζονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ΝΒΑ Draft 2021: Οι αυριανοί πρωταγωνιστές των παρκέ παρουσιάζονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Εβδομαδιαία αθλητικά highlights: Ξεχωρίζουν το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με τη Φένλο, η «μάχη» της Ελλάδας στο Euro Beach Soccer League και το Grand Prix Ουγγαρίας της F1

Το ΝΒΑ Draft 2021 PresentedbyStateFarmέρχεται την Παρασκευή 30 Ιουλίου, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTETV, για να αναδείξει τους αυριανούς «αστέρες», που θα πρωταγωνιστήσουν στα παρκέ του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη. Η μεγάλη βραδιά θα μεταδοθεί liveστο COSMOTESPORT 4HD(03.00) και ταυτόχρονα στο επίσημο κανάλι της COSMOTETVστο YouTube.

Για πρώτη φορά μετά από 51 χρόνια, οι Ντιτρόιτ Πίστονς θα επιλέξουν το Νο1 του NBA Draft, καθώς ήταν οι τυχεροί του draft lottery. Ακολουθούν δεύτεροι οι Χιούστον Ρόκετς, τρίτοι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τορόντο Ράπτορς, Ορλάντο Μάτζικ, Οκλαχόμα Σίτι, Γκόλντεντ Στεϊτ Γουόριορς, ξανά το Ορλάντο (με pick από τους Σικάγο Μπουλς), Σακραμέντο Κινγκς και Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Φαβορί για το No1 του φετινού NBA Draft θεωρείται ο γκαρντ του Οκλαχόμα Στέιτ, Κέιντ Κάνινγχαμ, ενώ ανάμεσα στους δέκα επικρατέστερους προς επιλογή παίκτες βρίσκονται οι: Έβαν Μόμπλεϊ (φόργουορντ/σέντερ), Τζέιλεν Γκριν (σούτινγκ γκαρντ), Τζέιλεν Σαγκς (γκαρντ), Σκότι Μπαρνς (φόργουορντ), Τζόναθαν Κουμίνγκα (φόργουορντ/γκαρντ), Τζέιμς Μπούκναϊτ (σούτινγκ γκαρντ), Τζόσουα Γκίντεϊ (γκαρντ/φόργουορντ), Κίον Τζόνσον (σούτινγκ γκαρντ) και Φραντς Βάγκνερ (φόργουορντ).

Ποδόσφαιρο με το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φένλο Στην Ολλανδία θα βρεθεί το Σάββατο 31/7 ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει τη Φένλο, στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «πράσινων» στις 17.00, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 1HD.

thumbnail_image003.jpg

Την ίδια μέρα στις 15.30 θα κάνει πρεμιέρα η Cinch Scottish Premiership, με τον αγώνα της πρωταθλήτριας Ρέιντζερς εναντίον της Λίβινγκστον (COSMOTE SPORT 2HD). Στις 22.00 θα δοθεί η σέντρα του παιχνιδιού Χαρτς-Σέλτικ (COSMOTE SPORT 1HD), με τον Έλληνα διεθνή Βασίλη Μπάρκα να υπερασπίζεται την εστία των φιλοξενούμενων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η Tinkoff Russian Premier Liga, με τα ματς ΤΣΣΚΑ Μόσχας -Λοκομοτίβ (Σάββατο 31/7, 20.00, COSMOTE SPORT 9HD) και Ροστόφ-Ζενίτ (Κυριακή 1/8, 20.00, COSMOTE SPORT 9HD) της 2ης αγωνιστικής να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των φίλων της στρογγυλής θεάς.

thumbnail_image005.jpg

Η «μάχη» της Ελλάδας στο Euro Beach Soccer League Μολδαβίας

Στους επίσημους αγώνες της Euro Beach Soccer League στο Κισινάου της Μολδαβίας συμμετέχει η Εθνική ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου άμμου. Την Παρασκευή 30/7 στις 17.15 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρεθεί αντιμέτωπο με το Καζακστάν, σε έναν αγώνα που θα προβληθεί σε αποκλειστική μετάδοση από το COSMOTE SPORT 3HD και ταυτόχρονα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Το Grand Prix Ουγγαρίας της Formula 1 Το τριήμερο 30/7-1/8 η Formula 1, το κορυφαίο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού, κάνει στάση στην Ουγγαρία. Εκεί, ο 7 φορές πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον θα επιχειρήσει να κάνει την ανατροπή και να περάσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μαξ Φερστάπεν, με τον οποίο τους χωρίζουν πλέον μόνο 8 βαθμοί. Όλη η δράση του «Magyar Nagydíj Grand Prix», από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 30/7, 12.20) έως τον αγώνα της Κυριακής 1/8 (16.00), θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 5HD. Οι συνδρομητές της νέας COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής 1/8 και σε 4Κ ανάλυση, μέσα από το COSMOTE SPORT 4K.

thumbnail_image009.jpg

UFC Fight Night με Γιουράια Χολ και Σον Στρίκλαντ

Την Κυριακή 1/8 στις 04.00 (COSMOTE SPORT 7HD) το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV περιλαμβάνει ένα ακόμη UFC Fight Night. Οι μαχητές της κατηγορίας middleweight Γιουράια Χολ και Σον Στρίκλαντ, που προπονούνταν για καιρό μαζί, έχουν ραντεβού στο οκτάγωνο του UFC Apex στο Λας Βέγκας. Ο νικητής της πολυαναμενόμενης «μάχης» θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφαία πεντάδα της κατηγορίας και την πιθανότητα διεκδίκησης του τίτλου.

www.bnsports.gr 



 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης