TV or not TV

Το OPEN με τα ανοιχτά μικρόφωνα προτίμησε ο κόσμος για να ενημερωθεί για τις φωτιές!

Το OPEN με τα ανοιχτά μικρόφωνα προτίμησε ο κόσμος για να ενημερωθεί για τις φωτιές!

Για πρώτη φορά την τελευταία τριετία σε κάποια μεγάλα γεγονότα, ο κόσμος που παρακολουθεί τηλεόραση και κυρίως στο δυναμικό κοινό, δεν επέλεξε  το ΣΚΑΪ, για την ενημέρωσή του αλλά τη έκπληξη που ακούει στο όνομα OPEN.

Σε σημαντικά γεγονότα και κυρίως τις καταστροφές ο κόσμος στρεφόταν  προς το ΣΚΑΪ αλλά αυτή τη φορά το OPEN ήταν η επιλογή στο δυναμικό κοινό. Δείτε τα νούμερα στην κυριακάτικη ολοήμερη κάλυψη:

24ΩΡΟ (18-54)

1) OPEN: 11%

2) MEGA: 9,4%

3) STAR: 9,3%

4) ΑΝΤ1: 9%

5) ΣΚΑΪ: 9%

6) ALPHA: 7,4%

7) ΕΡΤ1: 3,5%

8) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV: 2,5%

Δείτε και τα δελτία ειδήσεων:

1) OPEN (Γιάννης Παπαδόπουλος): 11,6%

2) MEGA (Ράνια Τζίμα): 10,3%

3) ΣΚΑΪ (Μάρκος Δεϊμέζης): 10,1%

4) ALPHA (Μαρία Νικόλτσιου): 8,5%

5) ΑΝΤ1 (Μαρία Σαράφογλου): 6,2%

6) ΕΡΤ1 (Βούλα Μαλλά): 3,8%

Όπως βλέπετε, το OPEN που είχε την  καλύτερη ενημέρωση στηρίχτηκε σε ρεπόρτερ του που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή με την Ευλαμπία Ρέβη να συγκινεί με το πως χειρίστηκε την περίπτωση του ηλικιωμένου ο οποίος άρχισε να κλαίει αλλά και τους Κώστα Ασημακόπουλο, Γεωργία Γαρατζιώτη, Χρήστο Νικολαΐδη Κώστα Αλατζά , κ.ά.),

Να σημειωθεί πως αρχίζει να φαίνεται η εξαιρετική δουλειά του επικεφαλής του ενημερωτικού του τομέα, Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Η εμπειρία που έχουν οι κεντρικοί παρουσιαστές Γιάννης Παπαδόπουλος και Λίνα Δρούγκα, ήταν σημαντικός παράγοντας και επιβραβεύτηκε η δουλειά τους από το τηλεοπτικό κοινό.

Το OPEN αποφάσισε να ανοίξει τα μικρόφωνά του στον κόσμο που ξεχείλιζε από οργή κι έβγαινε ελεύθερος να εκφράζεται χωρίς λογοκρισία. Την ώρα δηλαδή που σε άλλα κανάλια έκοβαν στον αέρα  όσους διαμαρτύρονταν, το OPEN τους άφηνε να μιλούν. Αυτό αποτυπώθηκε τελικά στις μετρήσεις!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης