Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Citigroup και Unicredit μειώνουν σημαντικά τις τιμές στόχους των ελληνικών τραπεζών

Citigroup και Unicredit μειώνουν σημαντικά τις τιμές στόχους των ελληνικών τραπεζών
Μείωσε την αξιολόγησής της και των τιμών στόχου για ορισμένες ελληνικές τράπεζες η Citigroup. Πιο συγκεκριμένα, ο ξένος οίκος μείωσε την σύστασή του για την Εθνική Τράπεζα σε "hold" από "buy". Μείωσε ακόμη την τιμή-στόχο για την Τράπεζα Κύπρου στα 4,50 ευρώ από 5 ευρώ, και της Marfin Popular Bank στα 1,85 ευρώ από 2 ευρώ, δίνοντας σύσταση "buy". Επίσης, μείωσε την τιμή-στόχο για την EFG Eurobank στα 4,25 ευρώ από 4,50 ευρώ, δίνοντας σύσταση "hold", και για την ATEbank στα 0,75 ευρώ από 1 ευρώ, με σύσταση "sell".
Σε μείωση των τιμών στόχου για τις μετοχές όλων των ελληνικών τραπεζών, προέβη και η Unicredit, διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση «sell». Η Unicrediti αναμένει ότι η Πειραιώς, η Alpha Bank και η Eurobank θα σημειώσουν ζημιές το 2010, ενώ η Εθνική Τράπεζα είναι πιθανό να καταγράψει θετικά κέρδη.
Η Unicredit «κόβει» την τιμή-στόχο για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 8,60 ευρώ από 10,80 ευρώ προηγουμένως, για τη μετοχή της Eurobank στα 3 ευρώ από 5 ευρώ, για τη μετοχή της Alpha Bank στα 3,90 ευρώ από 5,40 ευρώ και την Πειραιώς στα 2,90 ευρώ από 4,70 ευρώ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης