Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΚΑΕ: Κατέλαβε την 3η θέση παγκοσμίως στο λιανικό ταξιδιωτικό εμπόριο - Στην 1η δεκάδα των πιο κερδοφόρων ελληνικών εταιρειών - Τι δηλώνει ο Γ. Βελέντζας

ΚΑΕ: Κατέλαβε την 3η θέση παγκοσμίως στο λιανικό ταξιδιωτικό εμπόριο - Στην 1η δεκάδα των πιο κερδοφόρων ελληνικών εταιρειών - Τι δηλώνει ο Γ. Βελέντζας
(upd)Η διαχειριστική ικανότητα της διοίκησης των ΚΑΕ επέτρεψε στην εταιρία και το 2011 να βρεθεί μέσα στην 1η δεκάδα των πιο κερδοφόρων ελληνικών επιχειρήσεων.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει το γεγονός ότι τα ΚΑΕ κατόρθωσαν να αναρριχηθούν στην 3η θέση παγκοσμίως μεταξύ των ανταγωνιστών τους στο κλάδο του λιανικού ταξιδιωτικού εμπορίου και στην 7η θέση σε πωλήσεις πάντα στην ίδια κατηγορία.
Όπως δηλώνει στο www.bankingnews.gr  o κ. Γιώργος Βελέντζας αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής « το managmenet που εφαρμόζουμε χαρακτηρίζεται από συνετή διαχείριση, μείωση του κόστους και προσβλέπουμε πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και στην άριστη διαχείριση του εργατικού δυναμικού που είναι και η μεγάλη δύναμη του ομίλου» Τα ΚΑΕ συνέχισαν το 2011 να αντλούν οφέλη σε επίπεδο κερδοφορίας και από την διανομή αφορολογήτου πετρελαίου στα 3 ιδιόκτητα πρατήρια καυσίμων, ενώ η εταιρία μετά την ανάληψη της διαχείρισης της μαρίνας στην Μυτιλήνη, συνεχίζουν την επέκταση των εργασιών τους και σε άλλα νησιά.
Στο τέλος του 2011, ο δανεισμός του ομίλου μειώθηκε κατά 55 εκατ. ευρώ περίπου και ο καθαρός δανεισμός διαμορφώθηκε στα 596,4 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, για την Κίνα ο όμιλος τρέχει πρόγραμμα ταχείας εξάπλωσης με στόχο τη δημιουργία 50-60 νέων σημείων στην τρέχουσα χρήση, με μεσοπρόθεσμο στόχο έως τα τέλη του 2013 να ελέγχει δίκτυο 250 σημείων.
Παράλληλα, αναμένει οφέλη από τη Links of London, η οποία έχει αναλάβει τη συλλογή αναμνηστικών για τους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η διοίκηση του ομίλου ανέφερε επίσης ότι σε συνεργασία με τον στρατηγικό συνεργάτη της Fosun επεξεργάζεται σχέδιο προσέλκυσης Κινέζων τουριστών, το οποίο θα ανακοινώσουν προσεχώς, προσβλέποντας σε οφέλη τόσο για τον τομέα του ταξιδιωτικού εμπορίου, όσο και για τις λοιπές λιανικές δραστηριότητες.

Ανέστης Ντόκας
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης