Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Για το 9Χ9 με τον αέρα της αναβαλλόμενης φορολογίας – Οι τράπεζες στο επίκεντρο

XA: Για το 9Χ9 με τον αέρα της αναβαλλόμενης φορολογίας – Οι τράπεζες στο επίκεντρο
Ο γενικός δείκτης στις τελευταίες 8 συνεδριάσεις έχει άνοδο 5,95% και από τις 833 μονάδες έχει αναρριχηθεί στις 882 μονάδες
Σχετικά Άρθρα

Η θετική είδηση για την αναβαλλόμενη φορολογία, θα προσφέρει στήριξη στο ΧΑ σήμερα, αφού οι τράπεζες σε περίπτωση ζημιών δεν θα είναι υποχρεωμένες τα τυπώσουν μετοχές.
Η θετική αυτή εξέλιξη, αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων της Κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση αφαιρεί μία ανησυχία από τους επενδυτές για τον τραπεζικό κλάδο και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του discount έναντι των ευρωπαϊκών τραπεζών.
Επιπλέον η ΕΚΤ αναμένεται να δημοσιεύσει τα stress tests σήμερα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι ελληνικές τράπεζες τα έχουν περάσει με επιτυχία.
Από την άλλη οι αναλυτές σημειώνουν πως μετά από 8 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις δεν αποκλείεται και να εκδηλωθούν κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στη σημερινή συνεδρίαση.
Ο γενικός δείκτης στις τελευταίες 8 συνεδριάσεις έχει άνοδο 5,95% και από τις 833 μονάδες έχει αναρριχηθεί στις 882 μονάδες.
Παράλληλα τα αποτελέσματα της Τιτάν και η ενημέρωση της διοίκησης για την πορεία του δευτέρου εξαμήνου αλλά και των επόμενων χρήσεων βάζουν τη μετοχή στο επίκεντρο.

Euroxx
Οι τράπεζες θα βρεθούν στο επίκεντρο.
Μετά από 8 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών δεν μπορούν να αποκλειστούν.

Eurobank Equities
Κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών είναι πιθανές σήμερα λόγω και των μικτών τάσεων στις αγορές του εξωτερικού, ωστόσο η εγχώρια αγορά μπορεί να βρει σήμερα κάποια στήριξη από τον τραπεζικό κλάδο λόγω των θετικών ειδήσεων.

Beta
Οι τράπεζες θα είναι στο επίκεντρο και θα προσφέρουν στήριξη ώστε να γίνουν 9 στις 9 οι ανοδικές συνεδριάσεις και να γυρίσει θετικός ο Ιούλιος.

Optima Bank
Οι τράπεζες αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο σήμερα λόγω της θετικής απόφασης για την αναβαλλόμενη φορολογία.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης