Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Παύει από σήμερα η διαπραγμάτευση των μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής – Ποιες ακολουθούν μέχρι το τέλος του 2010

tags :
Παύει από σήμερα η διαπραγμάτευση των μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής – Ποιες ακολουθούν μέχρι το τέλος του 2010
Από τη σημερινή συνεδρίαση παύει οριστικά η διαπραγμάτευση των μετοχών της Αγροτικής Ασφαλιστικής. Είναι η 6η κατά σειρά εισηγμένη που διαγράφεται οριστικά από το μητρώο του ΧΑ από το ξεκίνημα της τρέχουσας οικονομικής χρήσης.

Έχουν προηγηθεί οι εξής εταιρίες: Ιμάκο, Rainbow, ΑΒ Βασλόπουλος, Λυμπέρης και Μπενρουμπής. Μέχρι το τέλος του 2010 αναμένεται η διαγραφή της Ινφορμερ μέσα από τη δημόσια πρόταση που έχει γίνει και συγκεντρώνεται το απαιτούμενο ποσοστό για την άσκηση του squezze out και της έξοδο της μετοχής στο ΧΑ.
Επίσης θα διαγραφούν οριστικά και η Folli Follie και η Elmec Sport καθώς οι 2 εταιρίες θα απορροφηθούν από τα ΚΑΕ που θα παραμείνει η μοναδική μετοχή του ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσου στο Χρηματιστήριο.
Για όσους αναγνώστες του www.bankingnews.gr έχουν την απορία τι γίνεται με όσους μετόχους δεν δίνουν τις μετοχές τους στη διάρκεια της δημόσιας πρότασης, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι χάνουν την αξία των μετοχών και καθίσταται πρακτικά αδύνατο να βρουν μία άκρη εφόσον διαγραφεί οριστικά η μετοχή από το χρηματιστηριακό ταμπλό.

Ανέστης Ντόκας
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης