Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Space: Έκλεισε κι άλλο έργο, αλλά...

tags :
Space: Έκλεισε κι άλλο έργο, αλλά...
ΣΠΕΙΣ: Κι άλλο έργο προυπολογισμού 940.000 ευρώ (στην Κύπρο) ανέλαβε η Space Hellas, εμπλουτίζοντας την σχετική γκάμα της... (Η μετοχή εξακολουθεί να μην κάνει πράξη, να μην έχει Bid και η διοίκηση να προκαλεί με τις υπέρογκες αμοιβές που καταβάλλει...)

Συγκεκριμένα ανέλαβε κατόπιν διαγωνισμού, το σχεδιασμό, την προμήθεια, εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, ενός ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου πρόσβασης και διαχείρισης εισιτηρίων...

Στο μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου, το Γ.Σ.Π. (Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια»), που βρίσκεται στη Λευκωσία..

SPACE:Το έργο αφορά την πλήρη αναβάθμιση του σταδίου κατά UEFA standards με real-time σύστημα ελέγχου πρόσβασης τελευταίας γενιάς, μέσω εγκατάστασης σε κάθε πύλη εισόδου ειδικών για το σκοπό αυτό, αυτόματων τουρνικέ, εξοπλισμένων με αναγνώστες RFID καρτών και barcode εισιτηρίων.

Το συνολικό τίμημα του έργου ανέρχεται στα 940.000 ευρώ και θα παραδοθεί «σε πλήρη λειτουργία» στις αρχές του 2015, ενώ στη σύμβαση συμπεριλαμβάνεται πενταετές συμβόλαιο συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.

ΤΕΤΟΙΕΣ δουλειές είναι σε θέση να κλείσει και σε άλλα στάδια - γήπεδα, ενώ αυτή την περίοδο ''κτυπάει'' μεγάλο έργο της τάξης των 5 εκατ. ευρώ... Με πελάτη... ''second to none''... Δηλαδή πρώτης κλάσης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης