Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Πως πρέπει να σκέπτονται και να ενεργούν οι πραγματικοί ηγέτες ενός επιχειρηματικού ομίλου

tags :
Πως πρέπει να σκέπτονται και να ενεργούν οι πραγματικοί ηγέτες ενός επιχειρηματικού ομίλου
Τι πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, από αυτό που σας παραθέτουμε κατωτέρω...

Κατηγορηματικός ως προς την δημοσίευση λογιστικών καταστάσεων 3μηνου και 9μηνου είχε εμφανισθεί ο διευθύνων σύμβουλος της Folli Follie Group, Γεώργιος Κουτσολιούτσος, σχετικά με τις πρόσφατες διατάξεις με τις οποίες καταργήθηκε για τις εισηγμένες η σχετική υποχρέωση. 
Όπως  είχε τονίσει στη διάρκεια εκδήλωσης για την ανάδειξη του σε «Επιχειρηματία της Χρονιάς» στο διαγωνισμό της Ernst & Υoung:-

«'Οταν μας ρώτησαν πως μας φαίνεται το ενδεχόμενο κατάργησης των οικονομικών καταστάσεων 3μηνου και 9μηνου, τους απαντήσαμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε, γιατί έχουν θεσμικούς επενδυτές, τους οποίους δεν μπορούμε να τους αφήσουμε στο σκοτάδι». «Η κατάργηση των λογιστικών καταστάσεων αφορά κυρίως μικρές εταιρείες, οι οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο ευξημένο κόστος», είπε. 

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο κ. Κουτσολιούτσος ανέφερε ότι ο Όμιλος FF Group αυξάνει συνεχώς τα μερίδια αγοράς του, ενισχύει την εξωστρέφειά του, διευρύνει το δίκτυο των καταστημάτων του και αυξάνει τον αριθμό των εργαζομένων του. «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Κουτσολιούτσος. «Μένουμε στην Ελλάδα. Είμαστε πατριώτες και δεν θα φύγουμε από τη χώρα», τόνισε. Ο ίδιος εκτίμησε ότι παρά τα προβλήματα η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα παρουσιάσει καλύτερα μεγέθη στο μέλλον.

Αναφερόμενος δε, στην σχέση των τραπεζών με τους επιχειρηματίες, την χαρακτήρισε ανύπαρκτη, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα οι ελληνικές επιχειρήσεις θα αποκτήσουν πρόσβαση στα τραπεζικά κεφάλαια, απαραίτητα για την στήριξη και την περαιτέρω επέκταση τους.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης