Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στις 7/5 η ΓΣ της ASPIS BANK

tags :
Στις 7/5 η ΓΣ της ASPIS BANK
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ASPIS BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, με απόφασή του που έλαβε την 15η Απριλίου 2010, προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της Τράπεζας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 7η Μαΐου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00 στο ξενοδοχείο King George, πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις πάνω στα θέματα της ημερησίας διάταξης που αναφέρονται κατωτέρω:
1.Υποβολή και έγκριση των ετήσιων ατομικών και ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της Τράπεζας μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση του έτους 2009 και της διανομής κερδών.
2.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης του έτους 2009, και έγκριση διαχειριστικών πράξεων και πράξεων εκπροσώπησης Διοικητικού Συμβουλίου και υποκαταστάτων αυτού.
3.Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για την εταιρική χρήση του έτους 2010.
4.Παροχή άδειας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους σε νομικά πρόσωπα με σκοπούς συναφείς προς τους σκοπούς της Τράπεζας.
5.Ανακοίνωση στη Γενική Συνέλευση εκλογής μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο κατ' άρθρο 18 παρ. 7 Ν. 2190/1920 και εκλογή από τη Γενική Συνέλευση νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
6.Έγκριση αμοιβών που καταβλήθηκαν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της εταιρικής χρήσης 2009 και προέγκριση των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 2010 σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/20.
7.Τροποποίηση της επωνυμίας της Τράπεζας και των σχετικών διατάξεων του καταστατικού.
8.Έγκριση κατάρτισης συμβάσεων με πρόσωπα που εμπίπτουν στο άρθρο 23α του κ.ν. 2190/20.
9.Επανασύσταση Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 Ν. 3693/2008.
10.Διάφορες ανακοινώσεις.
Περαιτέρω και σύμφωνα με την ίδια απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας προσκαλεί τους κκ. Μετόχους της Εταιρείας σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 18 Μαΐου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 στον ίδιο χώρο (ξενοδοχείο King George, πλατεία Συντάγματος, Αθήνα). Σημειώνεται ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την επαναληπτική συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 29 του ΚΝ 2190/1920 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Οι κκ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση ή στην επαναληπτική αυτής συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, και να ψηφίσουν σε αυτή, πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή την Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης ή της επαναληπτικής συνέλευσης, βεβαιώσεις της Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης