Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Τουρνουά μπάσκετ με την υποστήριξη της MARFIN EGNATIA BANK

Τουρνουά μπάσκετ με την υποστήριξη της MARFIN EGNATIA BANK
Ηχηρό μήνυμα ενάντια στο στίγμα και την προκατάληψη προς τους ψυχικά ασθενείς συνανθρώπους μας και υπέρ της ενίσχυσης των δομών Ψυχικής Υγείας, έστειλε το απόλυτα επιτυχημένο μίνι τουρνουά μπάσκετ «Τρίποντο στην Τρέλα» που διοργάνωσε η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), το Σάββατο 12 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι.

Παρά την έντονη ζέστη και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Μουντιάλ, εκατοντάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν το τουρνουά, να θαυμάσουν τους Βετεράνους Μπασκετμπολίστες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των άλλων τριών ομάδων, των παλαιμάχων του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, της ομάδας της MARFIN EGNATIA BANK και της ΕΠΑΨΥ UNITED.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, Χρήστος Πρωτόπαπας και Μιλένα Αποστολάκη, η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα και ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης που αγωνίστηκε για αρκετά λεπτά στο τουρνουά με την φανέλα της ΕΠΑΨΥ UNITED, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα των παλαιμάχων του ΓΣΑ, ο πρώην δ/ντής Τμήματος Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας Πέτρος Γιαννουλάτος, ο εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Βασίλης Ντακούρης, ο πρώην γ.γ. Αθλητισμού Νίκος Έξαρχος και ο γενικός Διευθυντής ΠΣΑΚ Κώστας Αλεξανδρίδης.
Στην ομάδα των βετεράνων παικτών της εθνικής ομάδας μπάσκετ συμμετείχαν οι Σάκης Τζαλαλής (πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος), Παναγιώτης Αρίδας, Μάκης Δρελιώζης, Γιώργος Καράγκουτης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Λημνιάτης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Παναγιώτης Μαραγκόπουλος, Γιώργος Μποσγανάς, Κώστας Παταβούκας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιώργος Σιγάλας.
Για την ιστορία, οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος ήταν η νικήτρια ομάδα στον μεγάλο τελικό απέναντι στην ομάδα της ΕΠΑΨΥ, η οποία, αν και βρέθηκε να προηγείται με 2 πόντους λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, τελικά ηττήθηκε χάρη σε ένα… τρίποντο στην τρέλα του Μάκη Δρελιώζη λίγο πριν την εκπνοή.
Η ομάδα της MARFIN EGNATIA BANK (Χορηγού του τουρνουά) στάθηκε πολύ καλά απέναντι στους Βετεράνους της Εθνικής χάνοντας στις λεπτομέρειες. Στον μικρό τελικό όμως επεκράτησε άνετα των Παλαιμάχων του ΓΣΑ και κατέλαβε την 3η θέση.
Το τουρνουά είχε τεθεί υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (WAPR).
Χορηγός ήταν η MARFIN EGNATIA BANK. Υποστηρικτές οι ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, 3E COCA-COLA, PIZZA FAN, NESTLE, ΣΤΕΡΓΙΟΥ & ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ και Χορηγοί Επικοινωνίας οι ΝΕΤ, ΕΡΑΣΠΟΡΤ, εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ & TVXs.
Η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) είναι αναγνωρισμένος Μη Κυβερνητικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και της προαγωγής της Ψυχικής Υγείας σε όλη την Ελλάδα από το 1988. Φιλοσοφία της ΕΠΑΨΥ είναι η δημιουργία ενός δικτύου εναλλακτικών δομών Ψυχικής Υγείας στην κοινότητα (Οικοτροφεία, Κινητές Μονάδες, Κέντρα Ημέρας κ.ά.) και η προσφορά υψηλού επιπέδου επιστημονικού και κοινωνικού έργου, στο πλαίσιο της Κοινοτικής Ψυχιατρικής, της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και του Αποϊδρυματισμού.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης