Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Διεθνές βραβείο ποιότητας στη Marfin Investment Group

tags :
Διεθνές βραβείο ποιότητας στη Marfin Investment Group
Με την τιμητική διάκριση «World Quality Commitment Award - Gold Category” τιμήθηκε η Marfin Investment Group (MIG) στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου International Quality Convention Paris 2010 που διοργάνωσε ο οργανισμός Business Initiative Directions (BID).
Το βραβείο απονεμήθηκε στην Μarfin Investment Group ως αναγνώριση της προσήλωσής της στις αρχές της ποιότητας,  της τεχνολογίας, της πρωτοπορίας και της καινοτομίας.
Στο συνέδριο παρευρέθηκαν προσωπικότητες του διεθνούς επιχειρηματικού στίβου και του διεθνούς διπλωματικού σώματος, ενώ βραβεύθηκαν επιχειρήσεις και οργανισμοί από 54 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Ωκεανίας και της Αφρικής.
Η βράβευση της Marfin Investment Group έρχεται ως επιστέγασμα της μακροπρόθεσμης αφοσίωσης του Ομίλου στην ικανοποίηση του πελάτη μέσω της παροχής ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, στον σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και στην ανάληψη πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης.
Ο οργανισμός Business Initiative Directions (BID) έχει να επιδείξει μακρόπνοη και πολυσχιδή δραστηριότητα στο πεδίο του Total Quality Management. Μεταξύ άλλων έχει συνδράμει στη δημιουργία και καθιέρωση μοντέλων διοίκησης ολικής ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο θεσμός ξεκίνησε το 1986 και επιχειρήσεις από 178 χώρες έχουν συμμετάσχει στις εργασίες του ή  έχουν τύχει ανάλογων διακρίσεων.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης