Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Eurobank Properties: Διανομή προμερίσματος €0,15 ανά μετοχή το 2010

Eurobank Properties: Διανομή προμερίσματος €0,15 ανά μετοχή το 2010
Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, αποφάσισε στην συνεδρίαση του την 29 Νοέμβριου 2010, τη διανομή προμερίσματος 0,15 Ευρώ ανά μετοχή, το οποίο είναι μέρος του μερίσματος της χρήσης 2010.
H καταβολή του προμερίσματος θα αρχίσει την Τρίτη 21η Δεκεμβρίου 2010.
Από την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα (ημ/νια αποκοπής δικαιώματος συμμετοχής στο προμέρισμα).
Δικαιούχοι του προμερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της Εταιρείας την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 (record date).
Το μέρισμα θα καταβληθεί μέσω της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias A.E. ως εξής:
(i) Μέσω των χειριστών των λογαριασμών αξιών στο Σύστημα 'Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) στους μετόχους εκείνους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει για την είσπραξη μερισμάτων τους χειριστές τους.
(ii) Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. στους μετόχους που έχουν ζητήσει τη μη είσπραξη μερισμάτων από το χειριστή τους ή έχουν ανακαλέσει την σχετική εξουσιοδότηση προς τον χειριστή τους ή η είσπραξή τους δεν κατέστη δυνατή από το χειριστή τους ή των οποίων οι μετοχές φυλάσσονται στον ειδικό λογαριασμό της Ε.Χ.Α.Ε.. Για την είσπραξη του προμερίσματος από τα καταστήματα θα είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κκ. μέτοχοι να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Μετοχολογίου, στη διεύθυνση Ιωλκού 8 και Φιλικής Εταιρείας (Κτίριο Α), 142 34 Νέα Ιωνία, τηλ. 210 3523604-5.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης