Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα): Η κυβέρνηση αγνοεί την ιδιωτική οικονομία

Λοβέρδος (Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα): Η κυβέρνηση αγνοεί την ιδιωτική οικονομία
Υπάρχει προοπτική συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ


Την άποψη ότι η κυβέρνηση, αν και έχει βάλει σε τάξη τα δημόσια οικονομικά, αγνοεί την ιδιωτική οικονομία εξέφρασε ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν έδωσε ποτέ τη μάχη εναντίον της ύφεσης και της ανεργίας».
«Οι συμμαχίες και οι συμφωνίες ( στο χώρο της κεντροαριστεράς) έχουν προοπτική αλλά όχι εντός του 2013.Είναι ύποπτος όποιος πιέζει για συμφωνίες τώρα. Πιέζει για να μην γίνει τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συμφωνίας με τη ΔΗΜΑΡ, υποστήριξε πως «υπάρχει μια προοπτική συνεργασίας για τη συγκρότηση εκλογικού μετώπου μεταξύ ΔΗΜΑΡ και Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα»
«Περιμένουμε τις αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ στο συνέδριο της , εμείς έχουμε πάρει αποφάσεις, και μετά θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις για τη δημιουργία της συμπαράταξης» είπε ο κ.Λοβέρδος.
Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με το ΠΑΣΟΚ ο κ.Λοβέρδος τόνισε ότι δεν έφυγε, αλλά ότι διεγράφη.
«Η σχέση μου με το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κλείσει. Με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ έχω δεθεί μέσα από δεκαετίες, κανένας δεν διαγράφει αυτές τις σχέσεις και για αυτό θα ξανασυναντηθώ με αυτόν τον κόσμο. Όσοι πήραν την ευθύνη να με διαγράψουν μάλλον τώρα σκέφτονται τις συνέπειες» τόνισε ο κ.Λοβέρδος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης