Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές – Τράπεζες και ΔΕΗ στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές – Τράπεζες και ΔΕΗ στο επίκεντρο
Η άνοδος της Wall Street και τα νέα ιστορικά χαμηλά των ελληνικών ομολόγων λειτουργούν υποστηρικτικά για τις μετοχές του ΧΑ
Συσσώρευση με πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές μετά και την χθεσινή πορεία της Wall Street αλλά και τη συνεχιζόμενη υποχώρηση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων σε νέα ιστορικά χαμηλά.
Οι τραπεζικές μετοχές πιέστηκαν χθες (20/6) λόγω του «αλμυρού» επιτοκίου με το οποίο δανείστηκε η Τράπεζα Πειραιώς και για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν πως θα παραμείνουν στο επίκεντρο.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η μετοχή  της ΔΕΗ λόγω των δημοσιευμάτων που αναφέρουν πως για το πρώτο τρίμηνο θα εμφανίσει νέες μεγάλες ζημιές και αρνητικό EBITDA, εξέλιξη που θα επηρεάσει τις συμφωνίες που υπάρχουν με τις τράπεζες για τα δάνεια.
 
Euroxx
Η μεταβλητότητα θα συνεχιστεί με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στον τραπεζικό κλάδο.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει λόγω των μεικτών τάσεων που επικρατούν στις διεθνείς αγορές.
 
Beta
Με την θετική ψυχολογία στις ξένες αγορές να οδηγεί σε άνοδο των μετοχών μετά και την ανάγνωση της απόφασης της FED ότι υπάρχει περιθώριο μείωσης των επιτοκίων, περιμένουμε ανοδική αντίδραση σήμερα στις μετοχές βοηθούμενη και από τη σημαντική υποχώρηση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων σε ιστορικά χαμηλά.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης