Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλής (υπ. Υποδομών): Τραγικό να μιλά ο Τσίπρας για μεγαλοεργολάβους – Στα ίδια επίπεδα με πέρσι τα τέλη κυκλοφορίας

tags :
Καραμανλής (υπ. Υποδομών): Τραγικό να μιλά ο Τσίπρας για μεγαλοεργολάβους – Στα ίδια επίπεδα με πέρσι τα τέλη κυκλοφορίας
Θα στοιχίσει 30 εκατ. ευρώ λιγότερο το μετρό Θεσσαλονίκης είπε ο υπουργός Υποδομών
Την θέση ότι είναι τραγικό να μιλά ο Αλέξης Τσίπρας για μεγαλοεργολάβους διατύπωσε ο υπουργός Υποδομών, Κ. Καραμανλής με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες του πρώην πρωθυπουργού για το μετρό Θεσσαλονίκης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Καραμανλής αφού χαρακτήρισε το μετρό της Θεσσαλονίκης «γεφύρι της Άρτας» και αφού υποστήριξε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ το έργο προχώρησε με εξαίρεση το σταθμό της Βενιζέλου, τόνισε ότι «είναι τραγικό λάθος το ότι στο σταθμό Βενιζέλου δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα».
«Πρέπει σε κάποια φάση να μπορέσουμε να συνδυάσουμε και το μετρό και τα αρχαία.
Όχι μόνο δε θα δώσουμε περισσότερα λεφτά στους εργολάβους, αλλά θα στοιχίσει 30 εκατ. ευρώ λιγότερα» είπε ο κ.Καραμανλής, ο οποίος αναφέρθηκε και στις τιμές των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών, διαβεβαιώνοντας πως δεν πρόκειται να αυξηθεί το κόμιστρο.
«Θα ήταν ανώριμο να πω ότι θα μειώναμε το εισιτήριο.
Το εισιτήριο δε θα αυξηθεί.
 Η κατάσταση στα Μέσα είναι τραγική.
 Έχουμε ήδη αυξήσει τους ελέγχους» είπε ο κ.Καραμανλής, ο οποίος ξεκαθάρισε ακόμα ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα είναι ίδια με πέρσι.
«Θα πληρώσουμε ακριβώς τα ίδια με πέρυσι.
Υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία για τη σύνδεσή τους με τους ρύπους.
Έχουμε από τους παλαιότερους στόλους αυτοκινήτων.
Η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε απαγορευτική την εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκίνητων, λόγω του ότι έρχονταν ανεξέλεγκτα πολλά αυτοκίνητα από μεγάλες εταιρείες leasing.
Αν δεν κάνουμε κάτι άμεσα, εκ των πραγμάτων θα αυξηθούν τα τέλη του 2021» τόνισε ο κ.Καραμανλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης