Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rutte: Απογοητευτικό το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος - Τετελεσμένο γεγονός το Brexit

Rutte: Απογοητευτικό το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος - Τετελεσμένο γεγονός το Brexit
«Αύριο θα συναντηθούμε σε μία άτυπη συνάντηση των 27 για να συζητήσουμε για το τι συνέβη και τις συνέπειες από το Brexit», σημείωσε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας
«Απογοητευτικό» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος ο Mark Rutte, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της πρώτης ημέρας της Συνόδου Κορυφής, ενώ προσέθεσε πως το Brexit είναι τετελεσμένο γεγονός.
Όπως τόνισε ο ολλανδός πρωθυπουργός, που έχει και την προεδρία της ΕΕ, οι ηγέτες της Ε.Ε. θα εργαστούν από κοινού για το βέλτιστο αποτέλεσμα, καθιστώντας σαφές πως οι διαπραγματεύσεις θα πάρουν κάποιο χρόνο.
«Αύριο θα συναντηθούμε σε μία άτυπη συνάντηση των 27 για να συζητήσουμε για το τι συνέβη και τις συνέπειες από το Brexit», υπογράμμισε ο Rutte, υποστηρίζοντας πως «είναι η στιγμή για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Ευρώπη».
«Το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος δείχνει τον επείγοντα χαρακτήρα για τις δράσεις μας», κατέληξε ο ολλανδός πρωθυπουργός, θέτοντας ως στόχο, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία θέσεων εργασίας,.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης