Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σημαντική διάκριση για την Intrasoft International στα European Business Awards 2014/15

tags :
Σημαντική διάκριση για την Intrasoft International στα European Business Awards 2014/15
Αναδείχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής Λουξεμβούργου
Εθνικός Πρωταθλητής Λουξεμβούργου (National Champion Luxembourg) αναδείχθηκε η Intrasoft International στα European Business Awards 2014/15, τα οποία διοργανώθηκαν με επιτυχία για 8η συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 24.000 εταιρειών από 33 ευρωπαϊκές χώρες.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα European Business Αwards είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία σε εταιρίες ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης.
Η εταιρεία επισημαίνει ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για την Intrasoft International, αναδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην Ευρώπη και αναγνωρίζοντας επίσημα την αφοσίωσή της στην επίτευξη αριστείας και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, Αθανάσιος Κωτσής, σημείωσε ότι «είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ανάδειξή μας ως εθνικού πρωταθλητή Λουξεμβούργου, όπου βρίσκεται η έδρα μας από το 1996».
Πρόσθεσε δε, ότι αυτή η βράβευση αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στον όμιλο της Intrasoft International, η οποία έχει διεθνή παρουσία σε 18 χώρες, αλλά και ισχυρή ένδειξη της πανευρωπαϊκής φήμης του ομίλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης