Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Κ. Παπούλια τη Δευτέρα ο Αλ. Τσίπρας - Θέμα πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης θα θέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στον Κ. Παπούλια τη Δευτέρα ο Αλ. Τσίπρας - Θέμα πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης θα θέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Νωρίτερα ο Προέδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά
Μετά από αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο και τελικά απεδέχθη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, στις 14:45.
Ψηλά στην αζτένα των θεμάτων που θα θέσει στον Κ. Παπούλια ο Αλ. Τσίπρας, θα είναι εθνικά θέματα, η οικονομία και οι χειρισμοί της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τις συμφωνίες με τους εταίρους και τους δανειστές.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Κουμουνδούρου ο Αλ. Τσίπρας θα εγείρει εκ νέου το ζήτημα της πολιτικής νομιμοποίησης της παρούσας κυβέρνησης.
Πάντως υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για το εάν υπάρχει πρόθεση ή όχι, να ζητήσει ο Αλ. Τσίπρας τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, σχολίαζαν πως "μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια απόφαση και σχεδιασμός".
Στο μεταξύ, όπως ανέφερε από νωρίτερα το www.bankingnews.gr, δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Όπως έγινε γνωστό, η συνάντηση του πρωθυπουργού και του ΠτΔ είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 μετά το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης