Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το Volkswagen ID.4 Pro Performance 204 PS

tags :
Δοκιμάζουμε το Volkswagen ID.4 Pro Performance 204 PS
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αναβαθμίζονται με γοργούς ρυθμούς και οι εταιρείες που πιστεύουν φανατικά σε αυτό το εγχείρημα εξελίσσουν βήμα βήμα τα μοντέλα τους. Τρανταχτό παράδειγμα: Η πρόοδος της VW (και) με την περίπτωση του ID.4. Ας θυμηθούμε λοιπόν τι μπορεί να προσφέρει το ηλεκτρικό SUV της γερμανικής εταιρείας…
Στην αρχή φοβόμασταν μήπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μας προδώσουν από έλλειψη αυτονομίας σε μία απλή διαδρομή. Έπειτα, τα βάλαμε με την αργή φόρτιση. Στη συνέχεια ο μεγάλος όγκος της μπαταρίας μας έκλεβε χώρο από τους επιβάτες και τις αποσκευές.
Έπειτα, ήταν δυσπρόσιτα σε σημείο που να έχει διπλάσια τιμή σε σχέση με ένα συμβατικό μοντέλο, ενώ ηχούσαν ακόμη και φωνές σχετικά με την «ακραία» τους εμφάνιση.
Κάπως έτσι όμως φθάσαμε στο σημείο που κυκλοφορούν ηλεκτρικά μοντέλα τα οποία δεν μπορείς να τους προσάψεις τίποτα από τα παραπάνω. Ένα από αυτά είναι το ID.4 Pro των 204 ίππων (150 kW), με μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 77 kWh. Το SUV που μας συστήθηκε προ δύο και πλέον ετών με την έκδοση 1st συμπληρώνει τη γκάμα των ηλεκτρικών της γερμανικής εταιρείας.
Πάνω από το μικρό αδελφό ID.3, αγγίζει σε μήκος τα 4,58 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει με ευκολία πέντε επιβάτες, ενώ και πάνω από τα κεφάλια υπάρχει μπόλικος «αέρας». Αυτό είναι και το μεγάλο συν της πλατφόρμας MEB που επιτρέπει παράλληλα στο πορτμπαγκάζ να φιλοξενεί 543 λίτρα αποσκευών(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης