Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Ford Focus 1.0 EcoBoost mHEV 125 PS

tags :
Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Ford Focus 1.0 EcoBoost mHEV 125 PS
Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα σπανίως δοκιμάζουμε μικρομεσαία hatchbacks. Αλλά πάντοτε εκτιμούμε το πόσο καλά συνδυάζουν οδηγική ευχαρίστηση και καλούς χώρους. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση της καλύτερης πρότασης στην κατηγορία
Κάθε νέο αυτοκίνητο που μπαίνει στο καλεντάρι του Caroto για test drive είναι και μια νέα εμπειρία που δεν έχει προηγούμενο. Σχεδόν κάθε φορά μοιάζει με την… πρώτη, άσχετα αν το έχεις ξανά οδηγήσει στο παρελθόν και έχει καταγραφεί η εμπειρία στη μνήμη μας.
Ακόμα και μια μικρή αλλαγή στον εσωτερικό διάκοσμο είναι αρκετή για να δώσει τη φρεσκάδα στην αίσθηση που σου αφήνει ένα νέο μοντέλο στο τέλος της ημέρας. Τι σχέση θα μου πείτε, έχουν όλα τα παραπάνω με το Ford Focus 1.0L EcoBoost mHEV 125 PS στην έκδοση ST-Line;
Έχουν, γιατί πρόκειται για το ανανεωμένο Ford Focus της 4η γενιάς, που μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει οδηγική ευχαρίστηση πέραν των SUV, που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμα τους (πάντα στο πεδίο των πωλήσεων, για να μην παρεξηγηθούμε). Ας πιάσουμε το νήμα του ανανεωμένου Focus από την αρχή εστιάζοντας στα εξωτερικά καλούδια της ST-Line έκδοσης.
Οι νέοι προβολείς LED Ford Focus ενσωματώνουν τη λειτουργία των φώτων ομίχλης με αποτέλεσμα μία πιο απέριττη και κομψή σχεδίαση του κάτω τμήματος της πρόσοψης του αυτοκινήτου και με μία χαρακτηριστική και δυναμική φωτεινή υπογραφή. Όλες οι εκδόσεις φέρουν σκούρα κάτοπτρα πίσω φώτων για μία premium εμφάνιση.
Ειδικότερα για την έκδοση ST-Line που αντλεί έμπνευση από τα δυναμικά μοντέλα της Ford Performance, ο σπορ χαρακτήρας σε επίπεδο σχεδίασης αναδεικνύεται με τη χρήση μιας κυψελοειδούς άνω μάσκας με μοναδικές αναλογίες και μαύρο γυαλιστερό περίγραμμα, σε συνδυασμό με φαρδύτερους πλαϊνούς αεραγωγούς και πιο βαθιά κάτω μάσκα.
Για την περίσταση υιοθετούνται εντυπωσιακές οριζόντιες γραμμές που προσδίδουν στο Focus ST-Line μια πιο φαρδιά και πιο δυναμική παρουσία, τονίζοντας τον σπορ χαρακτήρα του.
Οι εκδόσεις ST-Line φέρουν, επίσης, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη, διπλή απόληξη και μία διακριτική πίσω αεροτομή (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης