Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Exotix - Ακόμη κι όσοι μιλούν για στημένη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, πρέπει να αναγνωρίσουν την πρόοδο - Positive για τις ελληνικές τράπεζες

Exotix - Ακόμη κι όσοι μιλούν για στημένη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, πρέπει να αναγνωρίσουν την πρόοδο - Positive για τις ελληνικές τράπεζες
Η ταχύτητα με την οποία η Ελλάδα γυρίζει σελίδα έχει αφήσει άφωνους ακόμη και τους πιο αισιόδοξους...
Ορόσημο χαρακτηρίζει την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές η Exotix, σχολιάζοντας την έκδοση ελληνικού ομολόγου για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια.
Αποτιμώντας τις χθεσινές εξελίξεις η Exotix υποστηρίζει πως πλέον το κλίμα έχει αρχίσει να αλλάζει για την Ελλάδα, αφού ο μέχρι πρότινος "ασθενής" της Ευρώπης καταγράφει πρόοδο, η οποία δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.
Όπως διαμηνύει η Exotix, μέσω της νέας έκθεσής, ακόμη κι όσοι μιλούν για "τεχνητή" έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, πρέπει να αντιληφθούν πως η ελληνική οικονομία κινείται στο σωστό δρόμο, βάζοντας φρένο στην 6ετή περίοδο της βαθιάς ύφεσης.
Όπως τονίζει επίσης, η ταχύτητα με την οποία η Ελλάδα γυρίζει σελίδα έχει αφήσει άφωνους ακόμη και τους πιο αισιόδοξους...
"Η Ελλάδα θα τα καταφέρει", σημειώνει η Exotix.
Eστιάζοντας στο ελληνικό χρηματιστήριο, τονίζει πως το επενδυτικό ενδιαφέρον ολοένα και αυξάνεται, γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από την εισροή κεφαλαίων που σημειώνεται στις ελληνικές τράπεζες.
Η Exotix δηλώνει positive για τις ελληνικές τράπεζες, σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς αποδίδουν καρπούς οι κινήσεις κεφαλαιακής ενίσχυσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης