Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ANZ: Το ελληνικό δράμα συνεχίζεται – Έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας – πιστωτών

ANZ: Το ελληνικό δράμα συνεχίζεται – Έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας – πιστωτών
H εμπιστοσύνη ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι εύθραυστη και οι διαπραγματεύσεις ενδέχεται να μην καταλήξουν σε συμφωνία», προειδοποιεί η ANZ
Το ελληνικό δράμα συνεχίζεται αναφέρουν οι αναλυτές της ANZ, με φόντο τη διαπραγμάτευση Ελλάδας – πιστωτών η οποία ενδέχεται να μην καταλήξει σε συμφωνία καθώς η έλλειψη εμπιστοσύνης παραμένει «αγκάθι» ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Οι αναλυτές του τραπεζικού ομίλου επικαλούνται το δημοσίευμα του Bloomberg σύμφωνα με το οποίο παραμένουν αγεφύρωτες οι διαφορές Ελλάδας – πιστωτών για σημαντικά ζητήματα, όπως οι δημοσιονομικές εκτιμήσεις, τα εργασιακά, το ασφαλιστικό και οι αποκρατικοποιήσεις.
Πάντως η ελληνική αγορά ομολόγων φαίνεται αισιόδοξη για την επίτευξη συμφωνίας καθώς οι αποδόσειες των 10ετών ομολόγων έχουν υποχωρήσει στο 10,2% έναντι 13,6% που ήταν τα υψηλά του Απριλίου, όπως σημειώνουν οι αναλυτές της ΑNZ.
«Σε κάθε περίπτωση η εμπιστοσύνη ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι εύθραυστη και οι διαπραγματεύσεις ενδέχεται να μην καταλήξουν σε συμφωνία», προειδοποιεί η ANZ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης