Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Le Monde: Μέσο πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση οι δυσοίωνες δηλώσεις Dijsselbloem - Schaeuble

Le Monde: Μέσο πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση οι δυσοίωνες δηλώσεις  Dijsselbloem - Schaeuble
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ολλανδός υπουργός Οικονομικών, ο οποίος εξέφρασε «αμφιβολίες» για το κατά πόσο η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα
"Μέσο για να αυξηθεί σημαντικά η πίεση προς την ελληνική κυβέρνηση ήταν οι δυσοίωνες δηλώσεις αρκετών ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών, που πρόσκεινται στην ομάδα Schaeuble, προσερχόμενων στο Eurogroup" υποστηρίζει η γαλλική εφημερίδα Le Monde.
Η εφημερίδα, στο αυριανό της δημοσίευμα αναφέρεται στις χαρακτηριστικές δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem για "μια ιδιαίτερα δύσκολη συνάντηση" αλλά και του ίδιου του γερμανού υπουργού ο οποίος στο ίδιο κλίμα τόνισε ότι "οι διαπραγματεύσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες".
Ο Jeroen Dijsselbloem είχε τονίσει ότι "ορισμένοι υπουργοί διατηρούν επικριτική στάση απέναντι την ελληνική πρόταση, τόσο αναφορικά με την ουσία της πρότασης, όσο και με το αν μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική πλευρά".
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ολλανδός υπουργός Οικονομικών, Eric Vimbes ο οποίος εξέφρασε «αμφιβολίες» κατά πόσο η ελληνική κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις «που είχαν απορριφθεί στο δημοψήφισμα πριν μία εβδομάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης