Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

DoubleLine Capital: Ξεκινήστε να σορτάρετε τον S&P 500 και την Deutsche bank

DoubleLine Capital: Ξεκινήστε να σορτάρετε τον S&P 500 και την Deutsche bank
Προβλέπει επίσης και περαιτέρω πτώση στην μετοχή της Deutsche bank
Υπάρχουν πολλά λεφτά για λίγα κέρδη προειδοποιεί ο γνωστός Jeffrey Gundlach, Διευθύνων Σύμβουλος, DoubleLine Capital
Ο Gundlach, ο οποίος εποπτεύει περισσότερα από 100 δισεκ δολάρια στο Λος Άντζελες τόνισε ότι παρά τα ιστορικά υψηλά στην wall street  ποντάρει σε short θέσεις εναντίον του δείκτη Standard & Poors 500 και συνεχίζει να τοποθετείτε σε ομόλογα αναδυόμενων αγορών υψηλής απόδοσης χρέους.
Στις 12 Ιουλίου του 2016 ο Dow Jones Industrial Average σημείωσε ρεκόρ και ο Nasdaq Composite Index επανήλθε θετικός για το έτος, ενώ ο S & P 500 βρέθηκε σε νέα υψηλά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και έκλεισε στις 2.152 μονάδες.
Ο Gundlach είχε προειδοποιήσει τους επενδυτές την περασμένη εβδομάδα ότι η απόδοση του 10ετούς ομολόγου των ΗΠΑ θα κινηθεί μεταξύ 1,38% με 1,39%.
Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου εκτινάχθηκε στο 1,51% ενώ ο
Gundlach δεν αποκλείει και το 1,71%.
Έχει επανειλημμένα δηλώσει ο χρυσός είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση έναντι των ομολόγων και μετοχών στο πλαίσιο «ενός τραπεζικού συστήματος στην Ευρώπη, που πλησιάζει την αφερεγγυότητα».
Ο Gundlach δήλωσε ότι οι επενδυτές είναι φοβισμένοι και νευρικοί  όταν οι τραπεζικές μετοχές θα αρχίσουν να διαπραγματεύονται πολύ χαμηλότερα όπως θα μπορούσε να συμβεί στην Deutsche Bank, η οποία  έχει χάσει το 50% της χρηματιστηριακής της αξίας.
Ο Gundlach, ο οποίος είναι γνωστός για τις τολμηρές, προφητικές  προβλέψεις του, συμπεριλαμβανομένης και της βουτιάς των τιμών του πετρελαίου επιμένει για τοποθετήσεις σε junk ομόλογα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης