Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Απουσιάζουν οι ειδήσεις που θα έδιναν κατεύθυνση

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Απουσιάζουν οι ειδήσεις που θα έδιναν κατεύθυνση
Τα κέρδη που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα είναι σημαντικά, ειδικά σε επίπεδο συγκεκριμένων μετοχών, εξέλιξη που μπορεί να δώσει συνέχεια στη διόρθωση
Η αγορά διόρθωσε ήπια την περασμένη Παρασκευή, μία διόρθωση που θα μπορούσε να βρει συνέχεια, χωρίς να θέτει υπό αμφισβήτηση το ανοδικό σενάριο.
Τα κέρδη που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα είναι σημαντικά, ειδικά σε επίπεδο συγκεκριμένων μετοχών.
Στελέχη της αγοράς σημειώνουν πως χρειάζεται μεγαλύτερη συμμετοχή επενδυτών και υψηλότερος τζίρος προκειμένου να ξεπεραστούν οι 855 μονάδες.
Βέβαια σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση η ανοδική διάσπαση του καναλιού εντός του οποίου κινείται η αγορά θα αλλάξει τελείως τα δεδομένα και θα σπρώξει το ΧΑ πάνω από τις 1.000 μονάδες.
Επιπλέον αναλυτές σημειώνουν πως για σήμερα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες και πως για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό η Ελλάδα δεν είναι στην ατζέντα.
Αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική για τους επενδυτές καθώς φαίνεται πως το ρίσκο της χώρα μειώνεται και πως πλέον η Ελλάδα δεν είναι στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας για λόγους που δεν κάνουν καλό στην οικονομία και την αγορά.

 Euroxx

Για σήμερα περιμένουμε μεταβλητότητα με χαμηλό τζίρο.

 Eurobank

Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση στην αγορά περιμένουμε συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης