Basket Talk

Ολυμπιακός: Κατέθεσε στον ΕΣΑΚΕ δήλωση συμμετοχής στην Basket League της σεζόν 2021-22

Ολυμπιακός: Κατέθεσε στον ΕΣΑΚΕ δήλωση συμμετοχής στην Basket League της σεζόν 2021-22
Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή (;) στη Basket League o Ολυμπιακός, μετά από δύο χρόνια απουσίας. 
Σχετικά Άρθρα
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε στον ΕΣΑΚΕ με e-mail σήμερα, 15 Ιουλίου τελευταία ημέρα της προθεσμίας, τη δήλωση συμμετοχής στην Basket League της προσεχους αγωνιστικής περιόδου!

Οι ερυθρόλευκοι, που είχαν επιλέξει να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την Α1 πριν από δύο χρόνια με το να μην αγωνιστουν στα πλέι-οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, κέρδισαν την άνοδό του στα μεγάλα "σαλόνια" του ελληνικού πρωταθλήματος, μέσα από τα φετινά playoffs της Α2 και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή. Όπως όλα δείχνουν η αίτηση θα γίνει δεκτή από τη διοργανώτρια αρχή και οι Πειραιώτες θα έχουν ενεργό συμμετοχή στο επόμενο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τις 21 Ιουλίου. 

Ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν είναι δεσμευτική για την παρουσία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, ενώ πολλά αναμένεται να κρίνουν και οι επερχόμενες εκλογές τις ΕΟΚ, οι οποίες, αν δεν αναβληθούν για πολλοστή φορά, θα πραγματοποιηθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε αποχωρήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2019 στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία και ενώ το σκορ ήταν 40-25 υπέρ των πράσινων. Στις 8 Μαίου 2019 έπαιξε για τελευταία φορά σε αγώνα της Α1 για το φινάλε της κανονικής περιόδου κόντρα στον Προμηθέα στο ΣΕΦ αλλά στις 20 Μαίου 2019 δεν παρουσιάστηκε για να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό για την πρώτη φάση των πλέι-οφ, μηδενίστηκε και υποβιβάστηκε στην Α2.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης