Basket Talk

Προμηθέας Πάτρας: Ενίσχυση στην περιφέρεια με τον γνώριμο Αμπντούλ Γκάντι

Προμηθέας Πάτρας: Ενίσχυση στην περιφέρεια με τον γνώριμο Αμπντούλ Γκάντι
Επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Προμηθέα Πάτρας ο Αμπντούλ Γκάντι.
Σχετικά Άρθρα
Έναν γνώριμο παίκτη των ελληνικών παρκέ προσθέτει στην περιφέρεια του ο Προμηθέας Πάτρας. Ο λόγος για τον Αμερικανό γκαρντ Αμπντούλ Γκάντι (1992, 1.91μ), που στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στο Περιστέρι, δείχνοντας θετικά δείγματα γραφής. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Γκάντι αποχώρησε από τους «πρίγκιπες» της δυτικής όχθης, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, λίγο καιρό δηλαδή μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπανικολόπουλου και την αντικατάστασή του από τον Αργύρη Πεδουλάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας: 


«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικανό αθλητή, Αμπντούλ Γκάντι και τον καλωσορίζει στην οικογένειά της.

Ο Γκάντι είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου του 1992, έχει ύψος 1,91μ. και αγωνίζεται στη θέση του Point Guard. Αποφοίτησε από το κολλέγιο της Ουάσινγκτον το 2013.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Maine Red Claws τη σεζόν 2013-14, ενώ την επόμενη τριετία αγωνίστηκε στη Virtus Bologna (2014-16). Ακολούθησε η θητεία του στη Λετονική Riga για ένα χρόνο (2016-17) και στη συνέχεια έπαιξε για μια σεζόν στη Wurzburg. Το 2018 υπέγραψε με τους Oklahoma City Thunder και μετά από κάποια παιχνίδια στην Preseason προστέθηκε στο δυναμικό των Oklahoma City Blue, όπου έπαιξε τον Μάρτη του 2020. Το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε στο Περιστέρι, όπου στο ξεκίνημά του πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις, ωστόσο τον Δεκέμβριο έφυγε από το σύλλογο των Δυτικών Προαστίων.

Τελευταία του ομάδα πριν τον Προμηθέα, ήταν η Bnei Herzliya από τι Ισραήλ, με την οποία μετρούσε 8.8 πόντους, 5.5 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκάντι είναι εξαιρετικός πασέρ, ενώ τις τρεις τελευταίες σεζόν σούταρε με πάνω από 40% ποσοστό στα σουτ τριών πόντων».


bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης