Basket Talk

Ο Durant συνεχάρη τους Βucks, αλλά ξέχασε τον Γιάννη!

Ο Durant συνεχάρη τους Βucks, αλλά ξέχασε τον Γιάννη!
Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά το συγχαρητήριο μήνυνα του Kevin Durant για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τους Milwuakee Bucks.
Σχετικά Άρθρα
Λίγα λεπτά μετά την νίκη των Milwuakee Bucks στο Game 6 των τελικών  του NBA κόντρα στους Phoenix Suns, που σηματοδότησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τα «ελάφια» μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, πολλοί παίκτες της λίγκας έσπευσαν να συγχαρούν την ομάδα και τον ηγέτης της, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για το σπουδαίο τους επίτευγμα. Ωστόσο, ο Kevin Durant κάτι ξέχασε στο δικό του μήνυμα και ο κόσμος φυσικά το παρατήρησε κατευθείαν, αντιδρώντας έντονα κατά του KD. 

Ο Durant έγραψε χαρακτηριστικά: «Μόνο σεβασμός για τον οργανισμό των Milwuakee Bucks, την πόλη του Μιλγουόκι και τους τόσο ηχηρούς οπαδούς τους. Τρομερή διαδρομή στα playoffs». Ναι, καλά καταλάβατε. Δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πέτυχε μάλιστα 50 πόντους στο τελευταίο ματς και αναδείχθηκε MVP της σειράς των τελικών! Για αυτό ακριβώς και τα «άκουσε» από τους απανταχού μπασκετόφιλους.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις του κόσμου στα social media. 










www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης