Basket Talk

Ο Τιερί Ανρί έκανε έκπληξη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (video)

Ο Τιερί Ανρί έκανε έκπληξη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (video)
Το όμορφο μήνυμα του Τιερί Ανρί προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η απάντηση του πρωταθλητή του ΝΒΑ
Σχετικά Άρθρα
Μια ιδιαίτερη έκπληξη επεφύλασσαν οι Μιλγουόκι Μπακς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ένα από τα παιδικά είδωλα του «Greek Freak», o Τιερί Ανρί, συνεχάρη τον Έλληνα σούπερ σταρ για την πρόσφατη κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ, μέσα από ένα όμορφο βίντεο. 

Ο βετεράνος Γάλλος ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Γειά σου μεγάλε. Είμαι ο Τιερί. Ήθελα απλά να σε συγχαρώ και να σου πω επιτέλους! Θυμάμαι που μου έλεγες ότι θέλεις να γίνεις πρωταθλητής και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το καταφέρεις και πλέον το κατάφερες. Είμαι σίγουρος ότι έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει σημασία το πως πέφτεις, αλλά το πως σηκώνεσαι και το πως στέκεσαι αφού έχεις σηκωθεί. Το έκανες για την πόλη, για την ομάδα αλλά και για τον εαυτό σου. Προσπάθησαν να σε ρίξουν κάτω, αλλά εσύ δεν άκουγες το θόρυβο και έφερες επιτέλους έναν τίτλο στο Μιλγουόκι. Απόλαυσέ το και τα λέμε σύντομα πρωταθλητή. Το είπες και το έκανες. Τα λέμε». 

Ο Γιάννης, φανερά ενθουσιασμένος είπε αφότου είδε το βίντεο: «Αυτό είναι τρελό, είναι παρανοϊκό. Ήθελα να γίνω σαν αυτόν όταν μεγαλώσω, ξέρεις όταν ήμουν πιο μικρός, γιατί ο μπαμπάς μου έπαιζε ποδόσφαιρο. 'Ηθελα τόσο πολύ να γίνω σαν αυτόν. Αλλά ξέρεις, ερωτεύτηκα το μπάσκετ. Όμως αυτό το μήνυμα από αυτόν σημαίνει πολλά για εμένα. Όπως είπε, το κάναμε, το κάναμε μαζί. Αλλά τώρα που είμαστε ψηλά, θα υπάρξουν κι άλλοι άνθρωποι που θα θέλουν να μας ρίξουν κάτω. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να παραμείνουμε ταπεινοί, να είμαστε ευγνώμονες για τη στιγμή και για όσα έχουμε πετύχει. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ένα τέτοιο μήνυμα, προερχόμενο από έναν θρύλο; Είναι τεράστιο. Τιερί σε ευχαριστώ πάρα πολύ αν βλέπεις αυτό το βίντεο». 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης