Basket Talk

Ολυμπιακός: Συμφώνησε και έρχεται ο Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Συμφώνησε και έρχεται ο Ντόρσεϊ

Ένα φλερτ χρόνων καταλήγει σε γάμο οριστικά αφού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν για μονοετές συμβόλαιο με απολαβές του διεθνή ομογενή γκαρντ στα 800.000 ευρώ.

Όπως από την Πέμπτη (19/8) το βράδυ είχε αποκαλύψει το BN Sports η συμφωνία των ερυθρόλευκων με τον μέχρι πρότινος παίκτη της Μακάμπι ήταν θέμα χρόνου αφού και ο ατζέντης του Τζορτζ Ντέιβιντ είχε δηλώσει πως “το θέμα θα τελειώσει μέχρι το Σάββατο”. Όπως και έγινε με την υπόθεση να τελειώνει θετικά για τον Ολυμπιακό. Ο Ντόρσεϊ δεν βρήκε το συμβόλαιο που ήθελε για να επιστρέψει στο ΝΒΑ και έτσι θα επιστρέψει στην… Ευρωλίγκα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος για μία διετία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 25χρονος και ύψους 1μ.96 σκόρερ, ο οποίος φοίτησε για 2 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Όρεγκον, επιλέχθηκε στο Νο41 του ντραφτ του 2017 από τους Ατλάντα Χοκς και μέτρησε 104 ματς στο ΝΒΑ με Ατλάντα και Μέμφις αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πλέον ο Ολυμπιακός κινείται για την τελευταία του προσθήκη στις μεταγραφές που θα είναι ένας ξένος παίκτης για τη θέση 3 με τον Nτεβόν Ακούν-Παρσέλ να είναι πολύ ψηλά στη λίστα του τεχνικού της ομάδας. Πρόκειται για έναν 28χρονο και ύψους 1μ.98 φόργουορντ με θητεία στο ΝΒΑ (Ντένβερ, Οκλαχόμα) και ευρωπαϊκή εμπειρία σε Δανία, Ισραήλ, Γαλλία και Τουρκία.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης