Basket Talk

ΕΣΑΚΕ: Με αφαίρεση βαθμών από -5 έως -10 κινδυνεύουν Άρης και Κολοσσός

ΕΣΑΚΕ: Με αφαίρεση βαθμών από -5 έως -10 κινδυνεύουν Άρης και Κολοσσός

Η ΕΕΑ δεν χορήγησε άδεια (ξανά) σε Κολοσσό Ρόδου και Άρη, με αποτέλεσμα η υπόθεση πλέον να περνάει στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και τις δυο ομάδες να κινδυνεύουν με αφαίρεση από -5 έως -10 βαθμούς.

Σχετικά Άρθρα

Με αφαίρεση βαθμών από -5 έως και -10 βαθμούς κινδυνεύουν να τιμωρηθούν Κολοσσός Ρόδου και Άρης, μετά τη μη χορήγηση άδειας από την ΕΕΑ.

Λόγω του ότι η απόφαση είναι τελεσίδικη πρέπει να κοινοποιηθεί στον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος με τη σειρά του πρέπει να τη μεταβιβάσει στον Αθλητικό δικαστή και εκείνος να επιβάλει τις παραπάνω ποινές που προβλέπονται.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως είναι παράδοξο το γεγονός ότι ο ΕΣΑΚΕ στη δική του επιτροπή ελέγχου των εγγράφων, είχε δώσει άδεια κανονικά σε όλες τις ομάδες και πλέον δημιουργούνται… ερωτηματικά. Ναι μεν η ΕΕΑ δεν απαγορεύει τη συμμετοχή των Κολοσσού και Άρη (σ.σ. μέχρι πέρσι η απόφαση έκανε λόγο για αποβολή από το πρωτάθλημα και υποβιβασμό), ωστόσο θα τους αφαιρεθούν κανονικά οι προβλεπόμενοι βαθμοί.

Διαχωρίζει τη θέση του ο Αυγενάκης

Ο ΕΣΑΚΕ έχει ζητήσει -με σχετικό αίτημα εδώ και 2 εβδομάδες στον Υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη- να υπάρξει μείωση σε 2-3 βαθμούς, ώστε για να μη χαθεί το κίνητρο των ομάδων.

Ωστόσο, ο Υφυπουργός αθλητισμού έχει διαχωρίσει τη θέση του και φαίνεται πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και οι προβλεπόμενες διατάξεις θα ισχύσουν κανονικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης