Betpost

Champions League: «Ψήφος εμπιστοσύνης» στις γερμανικές μηχανές, της Μπάγερν και της Βόλφσμπουργκ!

Champions League: «Ψήφος εμπιστοσύνης» στις γερμανικές μηχανές, της Μπάγερν και της Βόλφσμπουργκ!
Το Champions League της σεζόν 2021-22 ξεκινά απόψε (14/09) και σε αυτήν την πρεμιέρα ψήφος εμπιστοσύνης δίνεται στις φορμαρισμένες γερμανικές ομάδες
Η Μπάγερν Μονάχου του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ταξιδεύει στη Βαρκελώνη θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Το φανερώνει, άλλωστε, και το γεγονός, πως στο τελευταίο ματς της, στην ευρεία επικράτηση με 4-1 επί της Λειψίας, ο 34χρονος κοουτς άρχισε να ξεκουράζει από το 60ο λεπτό τα πρωτοκλασάτα του ονόματα!
 
Οι Βαυαροί θα αντιμετωπίσουν μια Μπαρτσελόνα (22:00), ακόμα πιο αποδυναμωμένη μετά τη φυγή του Αντουάν Γκρίεζμαν, που έχει δεχτεί τέσσερα γκολ στις τρεις επίσημες αναμετρήσεις της, συνήθεια πολύ επικίνδυνη, όταν πρόκειται να τεθείς απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει περισσότερα από τρία γκολ ανά παιχνίδι!
 
Η Μπάγερν Μονάχου έχει χτίσει τη δική της παράδοση, δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 18 της ματς εκτός έδρας, αφού μέτρα 14 νίκες και 4 ισοπαλίες, και παράλληλα έχει δοκιμαστεί απέναντι σε σκληρότερους αντιπάλους από ό,τι η Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν, όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Λειψία, πηγαίνοντας τα περίφημα! 
 
Αν συνυπολογιστούν οι απουσίες των ΝτεστΦατί, ακόμα κι αυτή του κατι παραπάνω από χρήσιμου αυτήν τη στιγμή, Μπρέθγουεϊτ, αλλά και η αγωνιστική τους απραξία από τις 29 Αυγούστου, το έργο των Μπλαουγκράνα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.
 
Βορειότερα της Βαρκελώνης, η Λιλ πρόκειται να υποδεχθεί τη Βόλφσμπουργκ (22:00). Η περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας μοιάζει να έχει παραδόσει ήδη τα όπλα για την υπεράσπιση του τίτλου της, αφού από την πέμπτη αγωνιστική βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν!
 
Η φυγή του Κριστόφ Γκαλτιέ έχει φέρει στο προσκήνιο μια ομάδα που σκοράρει με το «σταγονόμετρο» (1.2 γκολ μ.ο. ανά ματς), ενώ αντιθέτως δέχεται τέρματα με μεγάλη ευκολία (2 γκολ μ.ο. ανά παιχνίδι).
 
Από την άλλη πλευρά, η Βόλφσμπουργκ του Μάρκο φαν Μπόμελ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχει δώσει ως τώρα, έχει βρει έξι και παραμένει μόνη πρώτη στην Bundesliga, έχοντας το απόλυτο στις νίκες και δώδεκα βαθμούς. 
 
Οι «λύκοι» παρουσιάζουν μια ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ, άρα το σενάριο να μην ηττηθεί από τους άνευρους, φέτος, λιλουα, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό!
 
Πρόταση
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου 2
Λιλ - Βόλφσμπουργκ Χ2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης