Betpost

Συνεχίζει με νίκη ο Ατρόμητος – «πέφτουν» γκολ στο ματς της Μπράιτον με την Λέστερ!

Συνεχίζει με νίκη ο Ατρόμητος – «πέφτουν» γκολ στο ματς της Μπράιτον με την Λέστερ!

Μία ακόμη στοιχηματική πρόταση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ετοίμασε το BN Sports, με δύο ματς της Κυριακής να προσφέρονται για κέρδη, και να τοποθετούνται τόσο σε ελληνικό, όσο και σε αγγλικό έδαφος. Κερδίζει ο Ατρόμητος τον Παναιτωλικό, σκοράρουν Μπράιτον και Λέστερ στο Άμεξ!

Ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο αναμένεται και αυτή την εβδομάδα, με την αγωνιστική δράση να «φουντώνει» σε όλα τα πρωταθλήματα, και τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν να είναι αρκετές.

Μία εξ αυτών είναι το ματς του Ατρομήτου απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Αμφότερες ομάδες, δεν δέχθηκαν γκολ, αλλά δεν κατάφεραν και να σκοράρουν στην πρεμιέρα, απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, με τους Περιστεριώτες πάντως να κάνουν την έκπληξη της αγωνιστικής, και να αναζητούν τη νίκη προκειμένου να μην χάσει την αξία της, η ισοπαλία του πρώτου ματς στο Καραϊσκάκη.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός, δεν φημίζεται για την θετική παράδοση που έχει στο Περιστέρι, έχοντας πάντως βελτιώσει την εικόνα του, αναλογικά με το ξεκίνημά του. Κράτησε το «μηδέν» στο Αγρίνιο, έδειξε πως δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, αλλά πιθανώς η έδρα και η ψυχολογία του συνόλου του Άνχελ Λόπεθ, να διαδραματίσουν κομβικό ρόλο.

Λίγο νωρίτερα, στην Premier League, η Μπράιτον με την Λέστερ δίνουν το εναρκτήριο ματς της Κυριακής, την ίδια ώρα που η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «γλάροι» έχουν πραγματοποιήσει το καλύτερό τους ξεκίνημα σε ολόκληρη την ιστορία τους στην μεγάλη κατηγορία, με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, ενώ οι «αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς, απέδειξαν και απέναντι στη Νάπολι πως δεν διακρίνονται από σταθερότητα.

Σκοράρουν εύκολα, δεν έχουν βρει ανασταλτικά τα «πατήματά» τους και επιζητούν τον περσινό… Βέστεργκααρντ που θα αναπληρώσει επάξια το κενό που άφησε ο αρχηγός Μόργκαν, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Πιθανό χαρακτηρίζεται ένα ευρύ σκορ, αμφίρροπο το ματς, δεν θα αποτελέσει μία εύκολη λεία για την Λέστερ η γηπεδούχος ομάδα!

Πρόταση:

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1

Μπράιτον – Λέστερ G/G

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης