Betpost

Δεν χάνει στην έδρα της η Νιούκαστλ – σκοράρουν Ιωνικός και Άρης στη Νίκαια!

Δεν χάνει στην έδρα της η Νιούκαστλ – σκοράρουν Ιωνικός και Άρης στη Νίκαια!

Κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Λιντς δίνεται σήμερα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, την ώρα που Ιωνικός και Άρης «κοντράρονται» στη Νίκαια, προσφέροντας θέαμα και γκολ, στην δεύτερη αγωνιστική της Super League!

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την πορεία τους στην φετινή Premier League δίνουν Νιούκαστλ και Λιντς Γιουνάιτεντ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, με αμφότερες να μην έχουν καταφέρει να «γευτούν» την χαρά της νίκης, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς αθροιστικά!

Παρά ταύτα, η εικόνα τους είναι διαφορετική. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κινήθηκαν λιγότερο από κάθε ομάδα της Premier League στο μεταγραφικό «παζάρι» έχουν αναδείξει τις επιθετικές αρετές τους, αλλά δεν έχουν καταφέρει να βρουν την περσινή θετική τους ανασταλτική λειτουργία, ενώ το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν παρουσιάζεται το ίδιο αποτελεσματικό στο ξεκίνημα, με την περσινή, απρόβλεπτη σεζόν.

Η εν λόγω αναμέτρηση χαρακτηρίζεται κομβική και για τις δύο ομάδες, με τον Στιβ Μπρους να επιθυμεί να γίνει ο πρώτος προπονητής της Νιούκαστλ που θα επικρατήσει της Λιντς στην Premier League, μετά τον Μπόμπι Ρόμσπον, πριν από 17 χρόνια!

Απεναντίας η Λιντς, η οποία επικράτησε πέρυσι στο εν λόγω γήπεδο, δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας από τον Μάιο του 2021! Δεν ενδείκνυται θεωρούμε η συγκεκριμένη αναμέτρηση για «διπλό», με τη Νιούκαστλ να βγάζει αντίδραση και να φτάνει στην 23η νίκη στην ιστορία της απέναντι στα «παγώνια».

Από την άλλη, ο «νεοφώτιστος» Ιωνικός υποδέχεται τον Άρη στη Νίκαια μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Το σύνολο του Δημήτρη Σπανού, παρότι ηττήθηκε από την ΑΕΚ (12/09, 3-0) στο ΟΑΚΑ, παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι να έρθει η αποβολή του Ρομαό στο 33ο λεπτό, ακόμη κι αν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, από το γκολ του Λε Ταλέκ στο 7ο λεπτό.

Ο Ιωνικός είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα, με κύριο εκφραστή τον Βραζιλιάνο σέντερ φορΤουράμ, ο οποίος αν ήταν λίγο πιο εύστοχος θα είχε δώσει το δικαίωμα στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Με τη δύναμη της έδρας του, αναμένεται να εμφανιστεί ακόμα πιο βελτιωμένος με τους Κάνιας και Μπάσα να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης «κόλλησε» στο μηδέν στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ, παρά την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο. Η απουσία του Ματέο Γκαρσία θα στοιχήσει στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει τις λύσεις από τον πάγκο για να καλύψει το κενό του Αργεντινού.

Με το γνώριμο στυλ του που αρέσκεται να παίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, σε υψηλή ένταση και με υψηλό ποσοστό κατοχής, αναμένεται να δημιουργήσει στην επίθεση, αλλά και να αφήσει χώρους στην άμυνα, που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο Ιωνικός, για να επιβεβαιωθεί το Goal/Goal.

Πρόταση:

Νιούκαστλ – Λιντς Γιουνάιτεντ 1Χ (Διπλή ευκαιρία)

Ιωνικός – Άρης G/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης