Τελευταία Νέα
Διεθνή

Spiegel: Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα κερδίσει τις εκλογές – Παραμένει ο πιο δημοφιλής πολιτικός στην Ελλάδα

tags :
Spiegel: Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα κερδίσει τις εκλογές – Παραμένει ο πιο δημοφιλής πολιτικός στην Ελλάδα
Μέχρι σήμερα κανένας πρωθυπουργός δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος έναν χρόνο μετά τις εκλογές, υποστηρίζει το περιοδικό Spiegel
Την εκτίμηση ότι οι «πρόωρες» κάλπες στην Ελλάδα θα αναδείξουν εκ νέου νικητή τον Αλέξη Τσίπρα διατυπώνει στην ηλεκτρονική έκδοσή του, το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
Μάλιστα, εκτιμά πως ο κ. Τσίπρας, ο οποίος μετατράπηκε ξαφνικά σε μεταρρυθμιστή, γνωρίζει ότι θα κερδίσει τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, σημειώνει πως έως και σήμερα κανένας πρωθυπουργός στην Ελλάδα δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος έναν χρόνο μετά τις εκλογές.
Άλλωστε, επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό, ο κ. Τσίπρας παραμένει ο πιο δημοφιλής πολιτικός στην Ελλάδα, αν και δεν τήρησε την κεντρική προεκλογική του υπόσχεση και αποδέχθηκε το νέο μνημόνιο από την Ευρώπη.
Τέλος, το Spiegel εκτιμά πως το ενδεχόμενο ο κ. Τσίπρας να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία της ελληνικής Βουλής δεν θεωρείται πιθανό, παρά την εμφανή δημοτικότητα, που απολαμβάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης