Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποιήσεις Rajoy για τον κίνδυνο επιστροφής σε πολιτικές που έπληξαν την ισπανική οικονομία

Προειδοποιήσεις Rajoy για τον κίνδυνο επιστροφής σε πολιτικές που έπληξαν την ισπανική οικονομία
Δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε πίσω και πρέπει να ξεφύγουμε από τις περιπέτειες και τα πειράματα, τόνισε ο επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος
Προειδοποιήσεις ενάντια στους «Αδάμ», που πιστεύουν ότι «ο κόσμος ξεκινά από τους ίδιους», απηύθυνε ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού στην Ισπανία και επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος, Mariano Rajoy, εν όψει των νέων εκλογών της 26ης Ιουνίου, τονίζοντας μάλιστα τον κίνδυνο που υποδηλώνει η επιστροφή σε πολιτικές που έφεραν την Ισπανία στην οικονομική κατάσταση στα τέλη του 2011.
Όπως ανέφερε, πρόκειται για «πολιτικές ακραίες» και «ξεπερασμένες», που το μόνο που παράγουν είναι μιζέρια στο σύνολο των χωρών.
Υπογράμμισε δε, ότι «δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και ότι πρέπει να ξεφύγουμε από τις περιπέτειες, τα πειράματα και τους Αδάμ που πιστεύουν ότι ο κόσμος ξεκινά από τους ίδιους».
Αφού τόνισε ότι διακυβεύονται πολλά στις εκλογές της 26ης Ιουνίου, σημείωσε ότι το να κυβερνάς δεν σημαίνει να βγαίνεις στην τηλεόραση και να χρησιμοποιείς στερεότυπες φράσεις, ενώ επέκρινε τη στάση των Σοσιαλιστών (PSOE) και των Πολιτών (Ciudadanos) τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης