Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με πακέτο δημιουργίας 750 χιλ. θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ πηγαίνει ο Ιάπωνας πρωθυπουργός στη συνάντηση με Trump

Με πακέτο δημιουργίας 750 χιλ. θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ πηγαίνει ο Ιάπωνας πρωθυπουργός στη συνάντηση με Trump
Οι Ιάπωνες ενδιαφέρονται για την κοινή αμερικανο-ιαπωνική ανάπτυξη ρομπότ και τεχνητής νοημοσύνης, τη συνεργασία στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου, την εξερεύνηση του διαστήματος και άλλα
Πακέτο επενδύσεων που θα οδηγήσει στη δημιουργία 700 χιλ. θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ, ετοιμάζεται να προσφέρει ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, Shinzo Abe στον νέο Αμερικάνο πρόεδρο, Donald Trump, στην προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχουν την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στη Ουάσινγκτον.
Οι επενδύσεις που θα φέρει από την Ιαπωνία στις αποσκευές του ο Abe, περιλαμβάνουν τη δημιουργία αγοράς 450 δισ. δολαρίων ΗΠΑ για ιαπωνικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, μέσω επενδύσεων σε έργα υποδομών, όπως τα τραίνα υψηλών ταχυτήτων και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.
Συγκεκριμένα, η Ιαπωνία θα προτείνει στον Trump την πραγματοποίηση ιαπωνικών επενδύσεων 17 τρισ. γιέν (140 εκατ. ευρώ) σε ιδιωτικά και δημόσια κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών στις ΗΠΑ στην επόμενη δεκαετία.
Μεταξύ άλλων, οι Ιάπωνες ενδιαφέρονται για την κοινή αμερικανο-ιαπωνική ανάπτυξη ρομπότ και τεχνητής νοημοσύνης, τη συνεργασία στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου, την εξερεύνηση του διαστήματος και άλλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης