Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μείωση εσόδων 15% για τη JP Morgan το πρώτο 3μηνο του 2017

tags :
Μείωση εσόδων 15% για τη JP Morgan το πρώτο 3μηνο του 2017
Τα έσοδα στις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες στον κόσμο είναι πιθανό να μειωθούν κατά το δεύτερο 3μηνο σύμφωνα με αναλυτές της JPMorgan
Η JPMorgan ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τις εμπορικές της δραστηριότητες μειώθηκαν κατά 15% στο πρώτο 3μηνο του 2017, σε σχέση με το ίδιο διάστημα το 2016, λόγω της χαμηλής μεταβλητότητας της αγοράς.
Η διαπραγμάτευση με σταθερό εισόδημα μειώνεται για τους δύο πρώτους μήνες της περιόδου και οι μετοχές είναι επάνω "ελαφρώς", δήλωσε ο Οικονομικός Διευθυντής Marianne Lake την Τετάρτη σε συνέδριο επενδυτών στη Νέα Υόρκη.
Η Lake δήλωσε ότι δεν βλέπει κάποιο συγκεκριμένο λόγο ότι αυτές οι τάσεις θα αλλάξουν τον Ιούνιο.
Τα έσοδα στις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες στον κόσμο είναι πιθανό να μειωθούν κατά το δεύτερο 3μηνο, καταλήγοντας σε μια ανάκαμψη σταθερού εισοδήματος, σύμφωνα με αναλυτές της JPMorgan.
Η έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η έκπληξη της νίκης του Donald Trump τροφοδότησαν περισσότερες συζητήσεις για τα εταιρικά ομόλογα και την κατεύθυνση των επιτοκίων κατά το τελευταίο έτος, ενισχύοντας τα έσοδα από τις συναλλαγές της Wall Street.
"Τα χαμηλά ποσοστά, η πιο επιφυλακτική προοπτική των επιτοκίων, η χαμηλή μεταβλητότητα έχουν οδηγήσει σε χαμηλές τοποθετήσεις πελατών και σε γενικά ήσυχο, συγκρατημένο και προκλητικό περιβάλλον συναλλαγών", δήλωσε η Lake. "
Δεν υπάρχουν πολλά να εμπορεύονται τώρα και έτσι δεν υπάρχουν πολλά θέματα για την αγορά."
Οι μετοχές της εταιρείας μειώθηκαν 1,8% στα 82,42 δολάρια στη Νέα Υόρκη.
Οι τράπεζες σημείωσαν πτώση στον δείκτη S & P 500.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης