Τελευταία Νέα
Διεθνή

Skynews: Κανονικά θα γίνει η συναυλία στο Μάντσεστερ, παρά την επίθεση στο Λονδίνο

Skynews: Κανονικά θα γίνει η συναυλία στο Μάντσεστερ, παρά την επίθεση στο Λονδίνο
Σαν φόρος τιμής στη μνήμη των θυμάτων από τις επιθέσεις στις δύο βρετανικές πόλεις - Για την ενίσχυσή τους θα διατεθούν τα έσοδα
Η συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ θα γίνει κανονικά, πιο "ηχηρά" και με "ακόμα μεγαλύτερο σκοπό", μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, γράφει το Skynews.
Σε μία δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή 4/6, ο μάνατζερ της Ariana Grande και του Justin Bieber, Scooter Braun, είπε ότι η συναυλία είναι φόρος τιμής σε αυτούς που χάθηκαν.
"Μετά τα γεγονότα χθες το βράδυ στο Λονδίνο και αυτά που είχαν συμβεί στο Μάντσεστερ πριν από δύο εβδομάδες, νιώσαμε ότι έχουμε ευθύνη να τιμήσουμε αυτούς που χάθηκαν, εκείνους που τραυματίστηκαν και όσους επηρεάστηκαν από τις επιθέσεις".
"Σχεδιάζουμε να τους τιμήσουμε με θάρρος, γενναιότητα και αψηφώντας τον φόβο".
"Η σημερινή συναυλία One Love στο Μάντσεστερ, που είχε προγραμματιστεί για την ενίσχυση των θυμάτων όχι μόνο θα γίνει κανονικά, αλλά θα έχει ακόμα μεγαλύτερο σκοπό".
Στη συναυλία θα πάρουν οι Coldplay, η Katie Perry, η Μiley Cyrus, οι Usher και οι Take That.
"Δεν πρέπει να φοβόμαστε να τιμήσουμε και να συνεισφέρουμε για όσους επηρεάστηκαν εδώ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο" συνέχισε ο Braun.
Ο μάνατζερ ανέφερε και ότι οι καλλιτέχνες έχουν την πλήρη στήριξη της αστυνομίας και της κυβέρνησης και διαβεβαίωσε ότι η ασφάλεια όσων παρευρεθούν στη συναυλία είναι η βασική προτεραιότητα.
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάντσεστερ Garry Shewan εξέδωσε επίσης ανακοίνωση για την επίθεση του Λονδίνου με τους εφτά νεκρούς και τους πολλούς τραυματίες.
"Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι για τις επιθέσεις στο Λονδίνο και οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα.
Υπάρχουν δύο μεγάλα γεγονότα στο Μάντσεστερ απόψε και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο ότι θα γίνουν με ακόμα περισσότερα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος για όσους βρεθούν σε αυτά".
Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανέφερε επίσης ότι θα γίνουν επιπλέον έλεγχοι και ζήτησε από όσους παρακολουθήσουν τη συναυλία να μην φέρουν τσάντες αν αυτό είναι δυνατό.
Η Grande έγραψε στο Twitter "προσευχόμαστε για το Λονδίνο".
Η Cara Delevingne έγραψε με τη σειρά της "να μην αφήσουμε αυτό να μας λυγίσει, μείνετε ασφαλείς".
Η επίθεση στο Λονδίνο έγινε δύο εβδομάδες μετά από εκείνη στη συναυλία της Grande στο Μάντσεστερ με 22 νεκρούς και 116 τραυματίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης