Τελευταία Νέα
Διεθνή

May (Πρ. Βρετανίας) Οι επόμενες επτά ημέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της Βρετανίας

May (Πρ. Βρετανίας) Οι επόμενες επτά ημέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της Βρετανίας
Η May διανύει μια από τις πιο δύσκολες φάσης της πρωθυπουργικής της θητείας λόγο της συμφωνίας που προωθεί με την ΕΕ για το Brexit
«Οι επόμενες επτά ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της Βρετανίας» δήλωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας Theresa May μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.
Η May διανύει μια από τις πιο δύσκολες φάσης της πρωθυπουργικής της θητείας καθώς η συμφωνία που προωθεί με την ΕΕ για το Brexit έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό του κόμματός της όπου ο ένας μετά τον άλλο οι υπουργοί της κυβέρνησή της παραιτούνται.
Μέσα στην εβδομάδα θα διαπιστωθεί εάν θα συγκεντρωθούν οι απαραίτητες 48 υπογραφές ώστε να υπάρξει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης της γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει στην παραίτησή της. καθώς η συμφωνία που προωθεί με την ΕΕ για το Brexit έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό του κόμματός της όπου ο ένας μετά τον άλλο οι υπουργοί της κυβέρνησή της παραιτούνται.
Μέσα στην εβδομάδα θα διαπιστωθεί εάν θα συγκεντρωθούν οι απαραίτητες 48 υπογραφές ώστε να υπάρξει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης της γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει στην παραίτησή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης